Emre Belözoğlu'ndan ilginç açıklama: Morutan ilk 11'de oynayamaz! Gözler Galatasaray'a çevrildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emre Belözoğlu'ndan ilginç açıklama: Morutan ilk 11'de oynayamaz! Gözler Galatasaray'a çevrildi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, sezon başında Galatasaray'dan transfer edilen Olimpia Morutan ile ilgili gündem olacak bir açıklama yaptı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, İstanbulspor ile oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Sezon başı Galatasaray'dan transfer edilen Olimpiu Morutan'ı oynatamayacağını söyleyen Belözoğlu, "Morutan ilk 11 oynamaya devam ederse kulübe çıkacak bir külfet var. Morutan'ın oynaması durumunda kulübümüzün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli var. İki kulüp anlaşmadığı sürece Morutan, ilk 11 oynaması pek mümkün gözükmüyor. İki kulüp anlaşmadığı sürece 11'de oynayamaz" ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'ndan ilginç açıklama: Morutan ilk 11'de oynayamaz! Gözler Galatasaray'a çevrildi - 1. Resim

EMRE BELÖZOĞLU: ANKARAGÜCÜ YALNIZ

İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldıklarını için üzgün olduklarını aktaran Emre Belözoğlu, "Üzgün olmak ne kadar yeterli bilmiyorum. Böylesine iyi başladığımız maçta 30 farklı senaryo olsa en kötüsü bu olurdu. Artık net bir şekilde kümede kalmak için mücadele edeceğiz. Ligde başka bir hedefimiz yok. Bunun dışında hedef düşünen varsa katılmıyorum. Bugün de bunu net bir şekilde gördük Ankaragücü sahanın içinde çok yalnız. Kayserispor maçından sonra söz verdiğim gibi sonuna kadar mücadele edeceğim" dedi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...