Evan N'Dicka ve Houssem Aouar AS Roma'da! Mourinho, 50 milyon euroluk 2 yıldıza 1 kuruş bonservis ödemedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Evan N'Dicka ve Houssem Aouar AS Roma'da! Mourinho, 50 milyon euroluk 2 yıldıza 1 kuruş bonservis ödemedi

SPOR Haberleri

AS Roma, Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki Fransız stoper Evan N'Dicka'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Serie A'da şampiyonluk hedefleyen teknik direktör Jose Mourinho, Lyon'dan aldığı Houssem Aouar'dan sonra 2. transferini açıkladı. İtalyan devi iki futbolcuyu da bedavaya aldı.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Serie A ekibi AS Roma, Houssem Aouar'dan sonra Evan N'Dicka'yı da kadrosuna kattı. Jose Mourinho yönetimindeki İtalyan devi, güncel piyasa değerleri 50 milyon euroya yaklaşan iki futbolcu için de bonservis ödemedi.

BUNDESLİGA'NIN EN İYİ STOPERLERİNDENDİ

UEFA Avrupa Ligi'ni finalde kaybeden AS Roma, Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi sona eren Fransız stoper Evan N'Dicka'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki futbolcu ile 2028 yılına dek sözleşme imzalandığını belirtti.

İmza töreninin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan N'Dicka, "Projenin bana bu kulübün tarihi ve prestijiyle birlikte anlatılma şekli, futbolu seven ve futbol için yaşayan harika bir şehir olan Roma'ya gelme isteği uyandırdı. Yeni taraftarlarımın önünde Olimpiyat Stadyumu'na çıkmak ve hedeflerimize ulaşmamıza katkıda bulunmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1669398319049654308

İLK İMZA HOUSSEM AOUAR'DAN

Alman ekibiyle bu sezon 44 karşılaşmaya çıkan başarılı stoper, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. N'Dicka, Frankfurt formasıyla 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu da yaşamıştı.

Fransız futbolcu, Roma'da 5 numaralı formayı giyecek. Olimpik Lyon'dan ayrılan Cezayir asıllı Fransız orta saha Houssem Aouar ise AS Roma'nın bu yaz ilk transferi olmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...