Fenerbahçe, Portekizli Mario Branco ile anlaştı! Ali Koç yeni patronu belirledi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe, Portekizli Mario Branco ile anlaştı! Ali Koç yeni patronu belirledi

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Jorge Jesus ile beraber geçen sezon kulüpte görev alan Mario Branco ile yola devam kararı aldı. Ali Koç ile görüşen Branco, yeni sportif direktör olarak hizmet edecek.

Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Mario Branco'yı bırakmama kararı aldı. Portekizli yöneticiden memnun kalan Ali Koç, Branco'ya sportif direktörlük koltuğunu teslim etti.

Yeni sezonda görev alacak teknik direktör konusunda çalışmalar yapan Branco'nun kulüple ilgili birçok projeyi Ali Koç'a sunacağı öğrenildi.

Daha önce Yunanistan, Portekiz, Hırvatistan, Romanya ve Polonya gibi ülkelerde çalışan Branco,oyuncu izleme ve yöneticilik alanlarında görev almıştı.

Fenerbahçe, Portekizli Mario Branco ile anlaştı! Ali Koç yeni patronu belirledi

BRANCO: EN İYİSİ HENÜZ GELMEDİ 

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Fenerbahçe'de Portekizli Mario Branco, şu ifadeleri kullanmıştı:

Böylesine büyük bir kulübe liderlik etme fırsatına sahip olmak benim için büyük bir onur. Tökezlediğimde yanımda olan herkese özel teşekkürler, onlar benim asla unutmayacağım kardeşlerim. Ama bu sadece başlangıç, en iyisi henüz gelmedi. Şimdi durdurulamazım.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...