Fenerbahçe yine rekor peşinde

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Fenerbahçe yine rekor peşinde

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Daum’un 8 maçlık en iyi sezon başlangıcına ortak olan sarı lacivertliler bugün kazanırsa tek başına zirveye kurulacak. Ayrıca İsmail Kartal da, Aykut Kocaman’ı yakalamış olacak.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Bu sezon oynadığı 16 maçı da kazanan Fenerbahçe, Hatay’ın namağlup unvanını silerse, lig tarihinin en iyi sezon başlangıcı yapacak. Zirveyi, 2009-10’da 8’e 8’le yapan Christoph Daum’un Fenerbahçesiyle paylaşan İsmail Kartal’ın takımı, bugün rekorun tek sahibi olmak için mücadele edecek. Galibiyet hâlinde Kartal, Aykut Kocaman dönemine ait, 9 maçlık en uzun lig galibiyet serisine de ortak olacak. Bir önceki dönemini galibiyetle kapatan İsmail Kartal, Hatay’ı devirirse Kocaman’ı yakalayacak.

EN İYİSİ OLABİLİR

Yarım kalan işi (şampiyonluk) tamamlamak için dönen ve birçok rekoru tarihe gömen İsmail Kartal, bugün yeni rekorlar peşinde koşarken oyuncularına “Rakamlara takılmayın” diyor. Ancak tecrübeli teknik adamın hedefi bir sonraki milli araya kadar puan kaybı yaşamamak. Rakamları dillendirilmese İsmail Hoca’nın bir hedefi de Aykut Kocaman’ın 27 maçlık yenilmezlik serisini geliştirmek. Sarı lacivertlilerle çıktığı son 22 maçta 19 galibiyet, 3 beraberliği olan Kartal’ın gözü zirvede.

KİNG YOL AYRIMINDA

Oynadığı maçlarda çok önemli skor katkısı sağlayan Joshua King’tn kötü haber. Bir kez daha sakatlanan Norveçli, en az üç hafta sahalardan uzak kalacak. Sık sık adale ve kasık problemi yaşayan King’in kronik sakat olması sebebiyle devre arasında gönderilmesi gündemde.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...