Fransa Ligi'ni sallayan golcü Monaco'da! Arsenal, Folarin Balogun'u 30 milyon euroya sattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Fransa Ligi'ni sallayan golcü Monaco'da! Arsenal, Folarin Balogun'u 30 milyon euroya sattı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Arsenal, Folarin Balogun'u 30 milyon euroya AS Monaco'ya sattı. Ligue 1 ekibi 22 yaşındaki Amerikalı santrfor ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Bolagun geçen sezon kiralık oynadığı Reims'te 37 lig maçına çıkıp 21 gol, 3 asistlik skor katkısı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Ligue 1'de sezona yeni teknik direktör Adi Hütter'le iyi bir başlangıç yapan AS Monaco, kadrosunu Folarin Balogun'la güçlendirdi. Arsenal altyapısından yetişen ve geçen sezon Ligue 1'de kiralık giydiği Reims formasıyla adından söz ettiren ABD'li santrforu için 30 milyon euro bonservis ödendi.

FRANSA LİGİ'NİN GOL MAKİNESİ

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 22 yaşındaki ABD'li milli futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Fransız basını, Balogun'un bonservis bedelinin 30 milyon Euro olduğunu ve miktarın ek ödemelerle 40 milyon euroya çıkabileceğini iddia etti.

Profesyonel kariyerine, altyapısından yetiştiği Arsenal'da başlayan Balogun, son 1.5 yılda kiralık olarak Middlesbrough ve Reims kulüplerinde oynadı. Bolagun geçen sezon 37 lig maçında 21 gol, 3 asistle oynamıştı.

https://twitter.com/AS_Monaco/status/1696941542521364785

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...