Galatasaray'dan çilek transferi: Liverpool'un orta sahası İstanbul'a geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'dan çilek transferi: Liverpool'un orta sahası İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan Naby Keita'nın peşine düştü. Gineli yıldızın serbest kalmasını fırsat kollayan Sarı-kırmızılılar, transferi bitirmek isityor.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, gelecek sezon için harekete geçti. Takımdan ayrılma ihtimali olan oyuncuları göz önünde bulunduran Sarı-kırmızılılar, Liverpool'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Naby Keita için devreye girdi.

Gineli oyuncunun menajeriyle temasa geçen yönetimin sezon sonunda resmi teklifi yapacağı öğrenildi. Okan Buruk'un da onayından geçen Keita'nın Almanya ve İspanya'dan da teklifler aldığı ve kararını Haziran ayında vereceği belirtildi.

KEITA GALATASARAY'A YAKIN

İngiltere'de devam etmeyi düşünmeyen 28 yaşındaki yıldızın Galatasaray'dan gördüğü ilgiye sıcak bakması bekleniyor. Bu sezon yaşadığı uyluk sakatlığından dolayı beklenen katkıyı veremeyen Keita, sadece 13 resmi maça çıktı. Toplam 486 dakika şans bulan Gineli, gol ve asist katkısında bulunamadı.

2018 yaz transfer döneminde 60 milyon euro karşılığında Leipzıg'dan Liverpool'a transfer olan Keita, kendisine ödenen yüksek ücretin karşılığını veremediği gerekçesiyle eleştirilmişti.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...