Gennaro Gattuso Olimpik Marsilya'nın yeni teknik direktörü oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Gennaro Gattuso Olimpik Marsilya'nın yeni teknik direktörü oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Ligue 1'de geçtiğimiz hafta sonu ezeli rakibi Paris Saint-Germain'e deplasmanda 4-0 mağlup olan Olimpik Marsilya'da fatura teknik direktör Marcelinho'ya kesilmişti. Fransız devinin yeni hocası Gennaro Gattuso oldu. İtalyan teknik direktörle sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Olimpik Marsilya, teknik direktörlük görevine İtalyan çalıştırıcı Gennaro Gattuso'yu getirdi.

Fransız devinden yapılan açıklamada, alınan kötü sonuçlar nedeniyle görevinden geçen hafta ayrılan İspanyol Marcelino'nun yerine Gattuso ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Gattuso son olarak La Liga'da Valencia'yı çalıştırmış ve Ocak 2023'te görevinden ayrılmıştı.

MİLAN EFSANESİ

Futbolcu kökenli teknik direktörlerden 45 yaşındaki Gattuso, daha önce Palermo, Milan, Napoli ve Valencia gibi önemli Avrupa kulüplerini çalıştırmıştı.

Olimpik Marsilya; 6 haftası geride kalan ligde 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgiyle 9 puan toplayıp, 8. sırada yer buldu. Fransa temsilcisi, ligin 7. haftasında 30 Eylül Cumartesi günü Monaco ile deplasmanda karşılaşacak.

https://twitter.com/OM_Officiel/status/1707081737803559405

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...