Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz'un ayrılığı sonrası ilk kez konuştu! "Hoca çok pozitif bir insandı ama..."

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz'un ayrılığı sonrası ilk kez konuştu! "Hoca çok pozitif bir insandı ama..."

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, görevden ayrılan Stefan Kuntz hakkında açıklamalarda bulundu. Kuntz ile herhangi bir sorunu olmadığını söyleyen Çalhanoğlu, TFF ile yeni hoca için görüştüklerini itiraf etti.

Inter forması giyen A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, TFF'nin görevine son verdiği Stefan Kuntz hakkında konuştu.

TRT Spor'a açıklamalar yapan Çalhanoğlu, "Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı. Gençlerle daha iyi kontak kurabilirsiniz ama bazı futbolcular tarafından kabul görmeyebilir bu davranışlarınız. Yapılan bazı açıklamalar var. Bu açıklamalar tecrübeli bir teknik adam olsa yapılabilir miydi?" ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz'un ayrılığı sonrası ilk kez konuştu!

HAKAN ÇALHANOĞLU: BENİM POZİSYONUM FARKLI 

A Milli Takım'ın taktiği hakkında değerlendirmelere bulunan Hakan, "Buraya gelen futbolcunun milli takımın nasıl oynadığını bilmesi lazım. Bir sistemimiz olması lazım. Benim pozisyonum artık farklı." dedi.

Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz'un ayrılığı sonrası ilk kez konuştu!

ÇALHANOĞLU: TFF YETKİLİLERİ GÖRÜŞÜMÜ ALDI

A Milli Takım'a gelecek yeni hoca hakkında da konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Milli takım futbolcularının 'Biz yerli hoca istiyoruz' diye bir beyanı yok. Hangi hoca gelirse onunla çalışırız. TFF yetkilileri, takım kaptanı olarak benim görüşümü aldılar hoca konusunda." açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...