Henüz 25 maça çıktı! Szymanski, adını Fenerbahçe tarihine yazdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Takvim
- Güncelleme:
Henüz 25 maça çıktı! Szymanski, adını Fenerbahçe tarihine yazdırdı

Spor Haberleri  / Takvim

Sarı lacivertli formayla 10 gole ulaşan Sebastian Szymanski, Fenerbahçe tarihindeki 10 numaralar içerisinde en yüksek gol yüzdesine sahip 4. oyuncu olarak tarihe geçti.

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Fenerbahçe, evinde Sivasspor'u ağırladı. Kritik karşılaşma 4-1 sarı lacivertlilerin üstünlüğüyle sona ererken, takımının ilk golünü atan Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, önemli bir istatistiğin de sahibi oldu.

Sarı lacivertli forma ile 25'inci resmi maçına çıkan Szymanski, 10'uncu kez ağları sarstı. Yüzde 40 gol ortalaması tutturan Polonyalı yıldız, Fenerbahçe tarihindeki 10 numaralarda en yüksek gol yüzdesine sahip 4'üncü isim oldu.

ZİRVEDE ALEX VAR

İlk sırada yüzde 50 gol ortalaması tutturan Alex de Souza yer alırken, Haim Revivo yüzde 43 ile 2'nci, Jay Jay Okocha da yüzde 42 ile 3'üncü sırada kendisine yer buldu.

16 GOLE DİREKT KATKI

Fenerbahçe formasıyla 25 maçta 10 gol atıp 6 asist yapan Sebastian Szymanski, 16 gole direkt katkıda bulundu. Polonyalı yıldızın performansı teknik ekibi fazlasıyla mutlu ederken, başarılı isim aynı zamanda tribünlerin de sevgilisi oldu.

Henüz 25 maça çıktı! Szymanski, adını Fenerbahçe tarihine yazdırdı

AVRUPA RADARINA GİRDİ

Geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi'nde Feyenoord'un şampiyonluğunda önemli bir paya sahip olan Szymanski, başarılı performansını Fenerbahçe'de de geliştirerek sürdürüyor. Polonyalı yıldız, Avrupa'nın dev kulüplerinin takibi altına girmiş durumda.

Başta Liverpool olmak üzere İngiliz, Alman ve İspanyol kulüpleri Polonyalı isim için Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlanıyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...