İsmail Kartal'dan Samsunspor beraberliği ile ilgili gelen eleştirilere cevap: Hala lideriz

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsmail Kartal'dan Samsunspor beraberliği ile ilgili gelen eleştirilere cevap: Hala lideriz

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kadıköy’deki puan kaybını iş kazası olarak değerlendiren İsmail Kartal “Liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyoruz. Sezon sonunda da burada olacağız” dedi

EMİN ULUÇ'UN HABERİ -  Fenerbahçe camiasında şok etkisi yapan Samsunspor beraberliğinin faturası teknik direktör İsmail Kartal’a kesildi. Hoca eleştirileri göğüslerken kendinden emin konuştu. Oluşan karamsarlığı anlamsız bulduğunu dile getiren Kartal “Önümüzde bizi bekleyen 17 maç var. Bu süreçte yine puan kayıpları yaşanabilir. Önemli olan bizim bulunduğumuz nokta. Kimse paniğe kapılmasın. Hâlâ lideriz ve lider kalmaya da devam edeceğiz. Sezon sonunda da zirvede şampiyonluk kutlayacağız” ifadesinde bulundu.

BİR DAHA OLMAYACAK

Oyuncularıyla da bir toplantı gerçekleştiren İsmail Kartal, Samsun maçında yapılan hataların altını çizerken, net uyarılar yaptı. “Skor ne olursa olsun oyun disiplinini korumak zorundayız” diyen İsmail Hoca “Son paslarda ve son vuruşlarda yaptığımız hatalar bize beklemediğimiz bir kayıp yaşattı. Buna bir daha izin veremeyiz” diye konuştu. Samsun maçının geride kaldığını hatırlatan Kartal “Hatalarımızdan ders alıp Başakşehir maçında bu bilinç ve ekstra motivasyonla yeni bir seriye başlayacağız” dedi.

DZEKO 18 NET GOL KAÇIRDI

Gol krallığı yarışında zirvede yer alan Edin Dzeko aynı zamanda Süper Lig’in en çok pozisyon harcayan ismi. 16 defa ağları havalandıran Boşnak yıldız, 18 net gol pozisyonunu da heba etti. Dzeko’nun en yakın takipçisi krallık yarışında da ensesindeki İcardi. Arjantinli de 11 gol pozisyonu harcadı.

FRED 1,5 AY YOK

Samsun’a iki puan kaptıran Fenerbahçe’ye bir darbe de Fred’den geldi. Maçın son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Brezilyalının dün çekilen MR’ında sağ bacak ön uyluk bölgesindeki tendonda yırtık tespit edildi. Fred’in 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sarı lacivertliler Fred’in bir önceki sakatlığında beş maçta üç mağlubiyet ve bir beraberlik yaşamıştı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...