Jesus'tan futbolcularına: Stres yaşamayalım

- Güncelleme:
Jesus'tan futbolcularına: Stres yaşamayalım

Spor Haberleri

Son iki karşılaşmayı son anlarda bulduğu gollerle kazanan sarı lacivertlilerde Portekizli hoca, İstanbulspor maçında gerilim yaşamadan erken sonuç istiyor.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe taraftarı mutlu ve umutlu. Ama aynı zamanda da çok stresli. Sebebi de son iki maçını ‘bitti, gitti’ denildiği anda müthiş bir geri dönüşe imza atarak kazanması. Ligde son 3 maçını da kazanan sarı lacivertliler ne gariptir ki üçünde de rakipleri karşısında (Karagümrük, Ankaragücü ve Başakşehir) geriye düşüp maçı çevirmesini bildi. Bu müthiş savaşçı ve pes etmeyen kimlik teknik direktör Jorge Jesus’u da memnun etse de tecrübeli teknik adam İstanbulspor maçında risk istemiyor.

BİRLİK OLMALIYIZ

Dört oyuncusu kart cezalısı olan İstanbulspor’un bulunduğu konumun kendilerini yanıltmaması gerektiğini belirten Jesus, sahalarında oynayacakları maçta ‘erken sonuç’ istiyor. Futbolcularına olan güvenini sürekli dile getiren ve şampiyonluk ümitlerini sıcak tutan Kanarya’da tecrübeli teknik adamın taraftardan da bir ricası var: Sonuna kadar takıma destek verilmesi. Bazı maçlarda oyuncularına gösterilen tepkilere kalkan olmaya çalışan Jesus “Bu zorlu süreçle birlik olmalıyız” görüşünde.  

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...