Ali Koç Jesus'u bırakmıyor

- Güncelleme:
Ali Koç Jesus'u bırakmıyor

SPOR Haberleri

Jorge Jesus’un, “Başkan kalmazsa burada durmam. O kalırsa senaryo farklı olur” çıkışının perde arkası ortaya çıktı. Koç, Portekizli hocayı kalmaya ikna etti.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus dönemi devam edecek. Brezilya basınına verdiği demeçlerle, Flamengo’ya göz kırpan, Brezilya Millî Takımı’nın emrine amade olduğunu söyleyen Portekizli, Ali Koç’a takıldı. Ankaragücü galibiyetinin ardından, Türkiye kariyerinin Koç’a endeksli olduğunu söyleyen Jesus’a 1 yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme teklif edildi. Hoca, kararını sezon sonunda vereceğini söylese de yeni sezon planlamasına başladı bile.

BU SEFER OLACAK

Sezon başında istediği istediği kadroyu kuramayan ve bu sebeple bizzat Ali Koç’la gerginlik yaşayan Jesus, başkandan bütçe ve transfer garantisi alınca valiz toplamaktan vazgeçti. Fenerbahçe için hayal ettiği yapıyı Jesus’la kurmak isteyen Koç’un hocaya her türlü imkanı sunmakta kararlı olduğu ve sözleşmeyi daha uzun yıllara yaymak istediği biliniyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...