Karagümrük'ten ayrılan teknik direktör Andrea Pirlo Lecce'nin başına geçiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Karagümrük'ten ayrılan teknik direktör Andrea Pirlo Lecce'nin başına geçiyor

SPOR Haberleri

Teknik direktörlük kariyerine Juventus'ta başlayan ancak başarısız sezonun ardından sürpriz bir şekilde Karagümrük'ün başına geçen Andrea Pirlo, Serie A'ya geri dönüyor. 44 yaşındaki İtalyan çalıştırıcının yeni adresinin Lecce olacağı öne sürüldü.

Fatih Karagümrük'te başarılı bir sezon geçiren teknik direktör Andrea Pirlo ülkesine dönüyor. 44 yaşındaki çalıştırıcının Serie A ekiplerinden Lecce'yle anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

İtalyan spor sitesi Tuttomercatoweb'in haberine göre; Lecce yönetimi Andrea Pirlo'nun menajeriyle bir araya gelerek bir görüşme yaptı. Haberde Pirlo'nun Lecce'nin teknik direktör adayları arasında liste başı olduğu ancak Roberto D'Aversa ve Marco Giampaolo'nun da adaylar arasında bulunduğu ifade edildi.

ADANA DEMİRSPOR'LA DA ANILDI

Teknik direktörlük kariyerine Juventus'ta başlayan ancak başarısız sezonun ardından sürpriz bir şekilde Karagümrük'ün başına geçen Andrea Pirlo, İstanbul ekibinin başında 31 maça çıktı ve 9 galibiyet, 11 beraberlik, 11 yenilgi alarak 38 puan topladı.

İtalyan çalıştırıcının ismi Adana Demirspor'la da anılmıştı. Lecce Serie A'da 36 puanla düşme hattının bir basamak üstünde, 16. sırada sezonu bitirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...