Kenan Yıldız Juventus'u Serie A'da liderliğe taşıdı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kenan Yıldız Juventus'u Serie A'da liderliğe taşıdı!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ÖZET İZLE I Juventus Kenan Yıldız'ın ilk 11'e yerleştiği son 5 maçı da kazanarak Serie A'da liderliği İnter'den aldı. Juve, 21. haftada Lecce deplasmanında 0-3 kazandı.

Serie A'nın 21. haftasında Lecce'ye konuk olan Juventus zorlu deplasmanda 3 puanı 3 golle aldı. 18 yaşındaki Türk yıldız son 5 Serie A maçında olduğu gibi bu maça da ilk 11'de başladı.

VLAHOVİC FORMUNUN ZİRVESİNDE

İlk yarısı golsüz sona eren maçta Juve'nin galibiyet gollerini Dusan Vlahovic (2) ve Bremer attı. Allegri yönetimindeki İtalyan devi bu skorla galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Son haftaların formda ismi Vlahovic, Serie A'da 19 maçta 11 gole ulaştı. Sırp santrfor bu gollerin 6'sını son 5 haftada attı.

SERİE A'DA LİDER DEĞİŞTİ

Kenan Yıldız ise 74. dakikada yerini Milik'e bıraktı. Puanını 52'ye yükselten Juventus maç fazlasıyla Serie A'da liderliğe yükseldi. İnter'in 20 maçta 51 puanı bulunuyor.

LECCE - JUVENTUS (0-3) ÖZET İZLE

Kenan Yıldız Juventus'u Serie A'da liderliğe taşıdı!

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...