Kepa Arrizabalaga Real Madrid devreye girince Bayern Münih'e teşekkür etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kepa Arrizabalaga Real Madrid devreye girince Bayern Münih'e teşekkür etti

SPOR Haberleri

Belçikalı kaleci Thibaut Courtois'nun talihsiz sakatlığının ardından Real Madrid'in yeni kalecisinin kim olacağı merak ediliyor. İspanyol devinde son 5 sezondur Chelsea forması giyen Kepa Arrizabalaga kaleye geçiyor. Manuel Neuer'e alternatif olarak Bayern Münih'le transfer görüşmesi yapan Kepa, Real Madrid devreye girince "evet" dedi.

Real Madrid sakatlanan Thibaut Courtois'nun yerine Kepa Arrizabalaga'yı transfer ediyor. İspanyol devi Chelsea ile 28 yaşındaki kalecinin transferi konusunda kesin anlaşmaya vardı.

80 MİLYON EUROLUK KALECİ

2018 yazında Athletic Bilbao'dan Chelsea'ye 80 milyon euro bonservisle transfer olan Kepa, dünyanın en pahalı kalecisi konumunda. Premier League ekibiyle 2 sezon daha sözleşmesi bulunan Kepa için ödenecek bonservis bedeli merak ediliyor.

Real Madrid Thibaut Courtois'yı da Chelsea'den transfer etmişti. Belçikalıyılı 35'e Real Madrid'e satan Chelsea, 80'e Kepa'yı almıştı.

 

Kepa Arrizabalaga Real Madrid devreye girince Bayern Münih'e teşekkür etti

Ameliyat edileceği belirtilen 31 yaşındaki kalecinin sezonu kapatma ihtimali bulunuyor.

COURTOİS SEZONU KAPATABİLİR

Real Madrid'in Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak. Real Madrid Kulübü, antrenmanda sakatlanan Courtois'nın sol diz ön çapraz bağlarının koptuğunu duyurdu.

A takım kadrosunda Courtois dışında sadece Ukraynalı file bekçisi Andriy Lunin'i bulunduran Real Madrid'in yeni bir kaleci transfer etmesi bekleniyordu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...