Khvicha Kvaratskhelia Chelsea'nin gündeminde! Napoli Serie A rekorunu kırabilir

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Khvicha Kvaratskhelia Chelsea'nin gündeminde! Napoli Serie A rekorunu kırabilir

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Napoli'nin 2022 yazından Gürcistan Ligi ekibi Dinamo Batumi'den 13.3 milyon euro bonservesi ödeyerek kadrosuna kattığı Kvaratskhelia'nın en az 100 milyon euroya satılması bekleniyor. En iştahlı alıcı ise Chelsea...

Napoli'nin Gürcü yıldızı Khvicha Kvaratskhelia'nın adı Chelsea'yle anılmaya başladı.

ABD'li milyarder Todd Boehly tarafından satın alındıktan sonra son 2 transfer döneminde 500'er milyon euroya yakın harcama yapan Premier League ekibi, devre arası transfer dönemine de damga vuracak gibi gözüküyor.

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE

ESPN'de yer alan habere göre Manchester City, Real Madrid, Barcelona ve Newcastle United'ın gündeminde olan Kvaratskhelia için şimdi de Chelsea devreye girdi.

Napoli'nin 2022 yazından Gürcistan Ligi ekibi Dinamo Batumi'den 13.3 milyon euro bonservesi ödeyerek kadrosuna kattığı Kvaratskhelia'nın güncel piyasa değeri 85 milyon euroya ulaştı.

OSİMHEN BİLE SATILABİLİR

Geçen sezonki Serie A şampiyonluğunda büyü payı olan 22 yaşındaki forvetin en az 100 milyon euroya satılması bekleniyor.

Napoli takımdaki "satılmaz" denen Koulibaly, Insigne ve Kim Min-jae gibi isimlerden ciddi gelir elde etmişti. İtalyan devinde şimdi de gözler Nijeryalı gol makinesi Victor Osimhen ve Kvara'ya çevrildi.

Khvicha Kvaratskhelia Chelsea'nin gündeminde! Napoli Serie A rekorunu kırabilir

Bu sezon Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 15 maça çıkan Kvaratskhelia 3 gol, 5 asistle oynadı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...