Kylian Mbappe PSG - Toulouse maç kadrosuna alındı, Ousmane Dembele ilk maçına çıkıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kylian Mbappe PSG - Toulouse  maç kadrosuna alındı, Ousmane Dembele ilk maçına çıkıyor

SPOR Haberleri

PSG'de Kylian Mbappe krizi tatlıya bağlandı. Real Madrid'e gitmek istediği ayyuka çıkan Fransız süper yıldız, takımın sezon öncesi kampına katılmamıştı. PSG yönetimi, kontratı gelecek sezon sona erecek olmasına rağmen sözleşme yenilemediği gerekçesiyle kadrodan çıkarılan oyuncunun takımda kalmaya ikna edilmesi için sezon sonuna kadar çaba gösterecek.

Ligue 1 devi Paris-Saint-Germain'in (PSG) yarın Toulouse ile oynayacağı lig maçının kadrosunda süper yıldız Kylian Mbappe de yer aldı.

PSG'nin sezon öncesi Japonya ve Güney Kore'de katıldığı hazırlık turnuvası öncesinde geçen ay A takım kadrosundan çıkarılan ve ligin ilk haftasında 0-0 berabere kalınan Lorient maçında da görev alamayan Fransız forvet Mbappe, yeniden kadroya çağrıldı.

REAL MADRİD DİYE TUTTURMUŞTU

Uzun süre antrenmanlarını bireysel olarak sürdürmesinin ardından hafta başında takımla çalışmalara katılan Fransız yıldız, PSG'nin yarın deplasmanda Toulouse ile karşılaşacağı ligin 2. hafta mücadelesinde, İspanyol teknik direktör Luis Enrique'nin şans vermesi durumunda yer alabilecek.

Fransa basınında yer alan haberlere göre PSG yönetimi, kontratı gelecek sezon sona erecek olmasına rağmen sözleşme yenilemediği gerekçesiyle kadrodan çıkarılan oyuncunun takımda kalmaya ikna edilmesi için sezon sonuna kadar çaba gösterecek.

DEMBELE İLK MAÇINA ÇIKIYOR

PSG'nin Barcelona'dan yeni transferi Ousmane Dembele de takımıyla ilk resmi maçına, görev verilmesi halinde Toulouse karşısında çıkacak.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1692545666524819726

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...