Mame Thiam Kayserispor'dan ayrıldı! Senegalli golcü İstanbul'a geri döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mame Thiam Kayserispor'dan ayrıldı! Senegalli golcü İstanbul'a geri döndü

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kayserispor'un tecrübeli golcüsü Mame Thiam, takımdan ayrılarak Pendikspor'a imza attı. Kulüpten yapılan açıklamada Senegalli oyuncunun yeni sözleşme teklifini kabul etmediği öğrenildi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, sözleşme uzatma tekliflerini geri çeviren Mame Thiam'ın Pendikspor'a transfer olduğunu duyurdu.

Sosyal medya hesabından taraftarlara seslenen Koç, şu ifadeleri dile getirdi:

Büyük Kayserispor Taraftarı, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncumuz Mame Baba Thiam ile geçtiğimiz aylarda defaatle sözleşme uzatmak için teklifte bulunduk. Ancak Kayserispor’un yeni dönemde belirlediği ekonomik program çerçevesinde oyuncumuz ile anlaşma sağlayamadık. Kendisi sezon sonu bedelsiz gitmek yerine devre arasında bir takıma giderek Kayserispor’a para kazandırmıştır, bu davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve Pendikspor‘da başarılar diliyorum.

Yeni sezona formda başlayan Mame Thiam, 19 lig maçında 11 gol ve 2 asist katkısında bulundu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...