Mesut Özil'i tutabilene aşk olsun! Hücum yeleği giyip Plevne marşıyla kas yapıyor son halini gören bir daha bakmadan edemiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Spor Haberleri

Son dönemde kendini vücut geliştirmeye adayan Mesut Özil, son paylaşımıyla bir kez daha gündem oldu. Son haliyle herkesi şaşırtan Özil bu kez hücum yeleği giyip Plevne marşıyla spor yaptı.

Kariyerinde Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal gibi takımların formasını giyen Mesut Özil sonrasında Türkiye'nin yolunu tutmuş, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giymiş ardından futbolu bırakmıştı. 

Özil, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Kendini vücut geliştirmeye adayan Özil, spor paylaşımlarında bir yenisini daha ekledi. 

Mesut Özil'i tutabilene aşk olsun! Hücum yeleği giyip Plevne marşıyla kas yapıyor son halini gören bir daha bakmadan edemiyor - 1. Resim

HÜCUM YELEĞİ GİYİP KAS YAPTI

Üzerine hücum yeleği giyip, arkada Plevne Marşı'yla ağırlık kaldırdığı anları paylaşan Mesut Özil'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medya geniş yankı buldu. 

Mesut Özil'i tutabilene aşk olsun! Hücum yeleği giyip Plevne marşıyla kas yapıyor son halini gören bir daha bakmadan edemiyor - 2. Resim

Özil'in kaldırdığı ağırlık ve kasları takipçilerinin gözünden kaçmadı.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...