Montella'dan Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız sözleri: Umarım tamamen iyileşirler
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İstanbul'daki Freiburg - Aston Villa finali öncesi, Dünya Kupası ve sakat oyuncuların durumuna ilişkin açıklamalar yaptı.
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Freiburg - Aston Villa finali öncesinde Vincenzo Montella, Sky'a açıklamalarda bulundu.
"COŞKU ÇILGINLIĞA DÖNÜŞMEMELİ"
Dünya Kupası ile ilgili görüşlerini aktaran İtalyan çalıştırıcı, "Dünya Kupası kısa bir turnuva ve nasıl geldiğinize çok bağlı. Bazı olaylar belirleyici olabilir ancak bu, şampiyonluk favorisi takımlar için de geçerli. Hedefimiz grup aşamasını geçmek ama tek maçta her şeyin olabileceğini biliyoruz. Adım adım ilerliyoruz. Her ne kadar büyük bir güven ve coşkuya sahip olsak da bu coşku çılgınlığa dönüşmemeli." şeklinde konuştu.
Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi
"UMARIM TAMAMEN İYİLEŞİR"
Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın dizinden bir sorun yaşadığını söyleyen Montella, "Kenan Yıldız 21 yaşında bir genç. Umarım bu, katıldığı pek çok Dünya Kupası'nın ilki olur. Son dönemde dizinde bazı sorunlar yaşadı ve bu yüzden antrenmanlarda yüzde 100'ünü veremedi. Umarım tamamen iyileşir. Motivasyona gelince, o kendiliğinden gelir." diye konuştu.
HAKAN ÇALHANOĞLU SÖZLERİ
Dünya Kupası'na yetişmesi beklenen Hakan Çalhanoğlu ile ilgili de konuşan 51 yaşındaki teknik adam, "Hakan Çalhanoğlu, İstanbul'a geldi. Bunun için hem kendisine hem de cuma gününden itibaren onu değerlendirmemize izin veren Inter'e teşekkür ederim. Umarım Dünya Kupası'nda oynayabilecek duruma gelir. O bizim için önemli bir oyuncu." dedi.
