Nihat Kahveci Galatasaraylı yıldızı şaştı kaldı: Ona yeni bir şarkı besteleyebilirler

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nihat Kahveci Galatasaraylı yıldızı şaştı kaldı: Ona yeni bir şarkı besteleyebilirler

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaşlı eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Ankaragücü - Galatasaray maçında ilk defa sarı kırmızılı formayı giyen Derrick Köhn için övgü dolu sözler kullandı.

Süper Lig'in 26. haftasında Ankaragücü'nü 3-0 deviren Galatasaray'da yeni transfer Derrick Köhn ilk defa forma şansı buldu.

İlk 11'de maça başlayan Gana asıllı Alman sol bek, teknik direktör Okan Buruk'un beğenisini kazandı.

Karşılaşma sonrası Köhn'e övgüler yağdıran Buruk, "Köhn bir hücum beki. Savunmada doğru işler yaptı. Performansından memnunum. Üzüntümüz Avrupa'da onu kullanamıyoruz. Bu performansından sonra biraz daha üzüntü olacak tabi" ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Kahveci Galatasaraylı yıldızı şaştı kaldı: Ona yeni bir şarkı besteleyebilirler

NİHAT KAHVECİ: FORVET Mİ DEFANS MI?

Ankaragücü - Galatasaray maçını Nutspor Youtube kanalında yorumlayan Nihat Kahveci, yeni transfer Derrick Köhn'a hayran kaldığını açıkladı.

Galatasaray'da herkesin formda olduğunu söyleyen Kahveci, "Bir gün önce rakibin kazanmış ya zor deplasmanda gidiyorsun Ankaragücü deplasmanına. Kaç aydır seyircisiz oynuyor. Malum olaydan dolayı. Maça öyle bir başlıyorsun ki ben not almayı bıraktım. Bunu her zaman demem biliyorsun. Yetişemiyorum çünkü yazarken maçı kaybediyorum." dedi.

Köhn'ü öven Nihat Kahveci, "Bir sol bek izledim. Biz burada ne dedik, 'Galatasaray forvet mi aldı, defansını görelim. Defansı da iyiydi bu gün. Köhn böyle oynamaya devam etsin, Galatasaray taraftarları ona yeni bir şarkı besteleyebilirler." açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...