Rıza Çalımbay için dönüm noktası: Derbiyi mutlaka kazanmalıyız

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay için dönüm noktası: Derbiyi mutlaka kazanmalıyız

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sakatlığın mazeret olmadığını söyleyen Beşiktaş’ın teknik patronu, “Yukarıyı yakalamamız için derbi zaferi gerekiyor” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, dünkü idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe derbisi öncesinde takımın durumu hakkında bilgiler veren Çalımbay, “Bu bizim için dönüm maçı. Oyuncular da farkında. Mutlaka kazanmamız gerekiyor. Yukarıyı yakalamak için derbide zafer gerekiyor. Taraftarımızın desteğine ve futbolcularıma çok güveniyorum. Bu maç için sakatlık mazeret değil” dedi.

BEŞ İSİM BELİRSİZ

Rosier ve Masuaku’nun durumlarının bugün belli olacağını belirten Çalımbay, Bailly, Ghezzal ve Rashica’nın derbide oynayıp oynamayacaklarına önümüzdeki günlerde karar vereceklerini söyledi. Başkanın nerede olduğunu bilmediğini söyleyen Çalımbay, “Cuma günü gelecek ve takımla tanışacak. Şu an sanırım yurt dışında. Transfere mi gitti bilmiyorum. Belki kendi özel işleri vardır. Feyyaz (Uçar) burada olsaydı, size cevap verirdi” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kubilay Atagül 7 Aralık 2023 09:43

Fenerbahçe kazanırsa Beşiktaş'ın sezonu biter

Melih 7 Aralık 2023 09:42

Beşiktaş derbiyi kazanırsa havayı yakalayıp zirveye yaklaşabilir çok önemli maç

Sonraki Haber Yükleniyor...