Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçında 6 gol

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçında 6 gol

Spor Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalan 2 takım bugün belli oldu. Atletico Madrid'i saf dışı bırakan Borussi Dortmund ile Barcelona'yı eleyen PSG, yarı finalde eşleşti.

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Atletico Madrid ile karşılaştı.

İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Alman ekibi, evinde oynadığı rövanş müsabakasını 4-2 kazanarak tur atladı.

Yarı finale kalan Dortmund, Barcelona'yı eleyen PSG ile eşleşti.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Borussia Dortmund - Atletico Madrid maçında 6 gol - 1. Resim

Signal Iduna Park'taki karşılaşmanın ilk yarısı 34. dakikada Julian Brandt ve 39. dakikada Ian Maatsen'in attığı gollerle ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Büyük çekişmeye sahne olan maçta İspanyol ekibi, 49. dakikada Mats Hummels (kendi kalesine) ve 64. dakikada Angel Correa ile skora 2-2'lik dengeyi getirdi.

71. dakika Niclas Füllkrug ile bir kez daha öne geçen Alman temsilcisi, 74. dakika Marcel Sabitzer'in attığı golle rakibini 4-2 yendi ve son 4 takım arasına adını yazdırdı.

Yarı final müsabakalarının 30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayıs'ta oynanacağı "Devler Ligi"nde final maçı, 1 Haziran'da Londra'daki Wembley Stadı'nda yapılacak.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...