Serdar Dursun: Ben daha ne yapayım?

- Güncelleme:
Serdar Dursun: Ben daha ne yapayım?

Spor Haberleri

Tam yedi ay sonra ilk 11’de sahaya çıktığı maçta 1 gol, 2 asistle yıldızlaşan Serdar Dursun, “Daha fazla oynamak istiyorum” dedi. Serdar’ın aldığı sürede gole katkısı Valencia-Batshuayi ikilisiyle neredeyse aynı…

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselen Fenerbahçe’de gündem Serdar Dursun. Grip olan Pedro kadroya alınmayınca kendine yer bulabilen tecrübeli oyuncu attığı gol ve yaptığı asistlerle maça damga vurdu. Ancak Serdar asıl performansını maç sonu röportajında gösterdi. Aylardır kulübede çakılı kalan oyuncu, Jorge Jesus’u bombaladı. Takımda 5 forvet oyuncusu olduğunu hatırlatan Serdar, “Ne yazık ki hocamız pivot santrforları pek tutmuyor. 7 ay sonra ilk 11’deyim. 1 gol attım, 2 asist yaptım. Umarım hocamız daha çok şans verir” açıklamasında bulundu.

HİÇ DE HAKSIZ DEĞİL

Serdar’ın bu ölçülü ancak net eleştirileri bambaşka bir gerçeği de ortaya serdi. Forma adaleti! Bu konu özellikle son dönemde Fenerbahçe’de ciddi bir tartışma konusu olarak ön planda. Oynadığı süre göz önüne alındığında skor katkısı neredeyse Valencia ve Batshuayi ile aynı olan Serdar, neden bu kadar geri planla tutulduğunu sorgulamakta haklı. Aynen Lincoln ve Oosterwolde sakatlanıp, Ferdi sağ bekte oynamak zorunda kalıncaya kadar forma yüzü göremeyen Alioski gibi. Tabii bunları sorgulayanlar sadece futbolcular da değil, artık taraftar da Jesus’u sorguluyor.

12 MAÇTA 6 YENİLGİ

Trabzonspor, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamadı. Bordo mavililer bu sezon 19 deplasman maçında biri hükmen olmak üzere 5 maç kazandı. Ligde ise dış sahadaki 12 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet gördü. 

HABERSİZ KONUŞMUŞ

Yönetim, Brezilya basınına yaptığı açıklamalar sebebiyle tepki çeken Arao’ya para cezası kesti. Jorge Jesus’u Brezilya Milli Takımı’nın başında görmek istediğini açıklayan Arao’ya kulüpten izin almadan röportaj verdiği için 25 bin avro ceza verildi.

GEMİLERİ YAKTI

Jorge Jesus ile Zajc arasında kriz çıktı. Portekizli, Kayseri maçında kendisine sakin ol işareti yapan Zajc’ı oyundan almakla yetinmedi, sonrasında da tepki gösterdi. Sözleşmesi yenileme görüşmeleri yapan Zajc, kararını Jesus’un durumuna göre verecek.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...