Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve futbolcular depremzede çocuklarla buluştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve futbolcular depremzede çocuklarla buluştu

SPOR Haberleri

Türkiye kayıplarına ağlarken bir yandan da ikinci bir hayata merhaba diyen depremzedeler için seferber oldu. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve takımın tüm oyuncuları, “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve Sivas Kredi Yurtları Kurumuna getirilen depremzedelerin çocuklarını ziyaret etti.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ve bazı futbolcular, Sivas Binali Yıldırım Yurt Kampüsü’nde misafir edilen depremzede çocukları ziyaret ederek forma hediye etti.

Çocuklara forma veren Çalımbay ve futbolcular, onların iyi vakit geçirmelerini sağladı. 58 yaşındaki teknik adam ve öğrencileri depremzede ailelerin fotoğraf çekinme isteklerini de geri çevirmedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve futbolcular depremzede çocuklarla buluştu

Sivasspor’un 28 yaşındaki Yunan oyuncusu Dimitrios Goutas, depremzedelere 700 bin TL bağışta bulundu. Sivasspor'un devre arası transferlerinde Samu Saiz’den de 550 bin TL’lik destek gelmişti. Max Gradel 20 bin Euro, Ali Şaşal Vural 300 bin TL depremzedeler için bağış yaparken, Sivassporlu bazı futbolcular da depremzedeler için erzak ve temel ihtiyaç yardımında bulunmuştu.

SİVASSPOR - FİORENTİNA MAÇINA GELECEKLER

Çalımbay, ellerinden geldiğince depremzedelere yardım etmeye çalıştıklarını söyledi.

Çalımbay, “Bizler gerçekten çok üzgünüz. Deprem felaketi bizleri de derinden etkiledi. Şunu gördük Türkiye bir anda birleşti. Her yerden akın akın yardımlar gitti. Ülke olarak talihsiz olay yaşadık, inşallah bundan sonra daha görmeyiz. Bizler orada olmasak bile o acıyı hissettik. Maçlarımız ertelendi, bu tür felaket varken zaten futbol oynamak çok zordu. Şu anda bile futbol oynamak zor.

Yardıma ihtiyaçlı kişilere kol kanat germek zorundayız. İnşallah sizleri maçımıza davet edeceğiz. Bizim ayın 16'sında Avrupa kupası maçımız var ve o maça hepinizi bekliyoruz. Bizim davetlimiz olarak sizleri orada görmek istiyoruz. İnsanların üzüntüsü yavaş yavaş sona erdikçe bizde maçlarımıza başlayacağız. Hepinize geçmiş olsun diyorum. İnşallah bu tür şanssızlıkları bir daha yaşamayız. Hepiniz Sivas’a hoş geldiniz. Sonuna kadar sizlerle beraberiz” şeklinde konuştu.

Programa Sivas Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, Belediye Başkan Vekili Turan Topgül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve Sivasspor Kulübü As Başkanlarından Faruk Taşseten de katıldı. (İHA)

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve futbolcular depremzede çocuklarla buluştu

FİORENTİNA BİLETLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Sivasspor Kulübü, 9 Mart Perşembe günü oynanacak Fiorentina maçıyla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yaptı. Maçta misafir tribününe 2 bin 134 taraftarın alınacağı açıklandı.

Konuyla ilgili kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu maçında 09 Mart Perşembe günü saat 21.00’de (TSİ 23.00) oynanacak Fiorentina - Sivasspor maçına yurt içi ve yurt dışından katılım sağlayacak taraftarlarımıza Fiorentina Kulübü tarafından Artemio Franchi Stadyumu’nda 2 bin 134 adet bilet ayrılmış olup, biletler 20 Euro’dan satışa sunulacaktır.

Taraftarlarımızın 07 Mart 2023 Salı günü saat 17.00’ye kadar ödeme dekontunu ve altta bulunan kişisel bilgileri aliiignc17@gmail.com adresine mail atmaları önemle rica olunur.

İtalya Federasyonu kurallarına göre deplasman tribünü seyircilerine kağıt bilet satışı olmayacak, biletler dijital ortamda oluşturulacak ve bilet sahiplerinin kişisel e-mail adreslerine iletilecektir.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...