Sivasspor yönetimi Uğur Çiftçi & Galatasaray haberlerine tepki gösterdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sivasspor yönetimi Uğur Çiftçi & Galatasaray haberlerine tepki gösterdi

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, Uğur Çiftçi'nin adı devre arası transfer döneminde Galatasaray'a imza atacağına ilişkin çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Sivasspor'un tecrübeli sol beki Uğur Çiftçi için kulübünden açıklama geldi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, 31 yaşındak futbolcu hakkında bir yazılı açıklama yaparak devre arasında Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı.

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ...

Karagöl, “Futbolcumuz Uğur Çiftçi ile ilgili bugün medyada spekülatif haberler yer alması nedeniyle açıklama yapma gereği duyulmuştur. Ligde zorlu maraton devam ederken ve Galatasaray ile oynayacağımız maç yaklaşırken bu asılsız haberin kasıtlı ve kötü niyetli olarak çıkarıldığını düşünmekteyiz. Galatasaray tarafından kulübümüze hiçbir transfer teklifi gelmemiştir. Resmi açıklama yapılmadıkça, asılsız haberlere taraftarlarımızın ve kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz” dedi.

2027'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Sivasspor Trendyol Süper Lig'in ilk 12 haftasında topladığı 14 puanla 13. sırada yer alıyor. Sivasspor - Galatasaray maçı 16. haftada oynanacak.

Kırmızı-Beyazlılar'a 2018 yazından Gençlerbirliği'nden transfer olan Uğur Çiftçi'nin 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Milli takım havuzunda yer alan tecrübeli sol bek bu sezon 12 maçın tamamında 90 dakika forma giydi.

https://twitter.com/Gokhankaragol58/status/1725199917252014463

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...