Son dakika Beşiktaş haberi: Ruslan Malinovskyi adım adım Kartal'a

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika Beşiktaş haberi: Ruslan Malinovskyi adım adım Kartal'a

Spor Haberleri

Ukraynalı futbolcu Marsilya'nın Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya bildirdiği kadroda yer almadı. Beşiktaş yönetimi, Fransız ekibinin 10 milyon avro talebini indirmeye çabalıyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Roberto Pereyra transferini rafa kaldıran Beşiktaş’ın yeni gözdesi olan Ruslan Malinovskyi adım adım siyah beyazlı formaya yaklaşıyor. Marsilya’nın yeni teknik direktörü Marcelino, hazırlık maçlarında 10 numarada tercihini Amine Harit’ten yana kullanmıştı. Son olarak Marsilya’nın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Panathinaikos maçları için UEFA’ya bildirdiği kadroda Malinovskyi yer almadı. Fransız devi, Ukraynalı yıldız için şartlarını Beşiktaş’a bildirdi.

YÖNETİCİLER EMİN

Malinovsky için Beşiktaş’tan 2 milyon avro kiralama ücreti ve 8 milyon avro opsiyonlu satın alma maddesi talep edildi. Bu rakamları fazla bulan siyah beyazlı yöneticiler ise Marsilya ile yaptığı görüşmelerde indirim için girişimlerine devam ediyor. Siyah beyazlı yöneticiler bu görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkacağından emin. Şu ana kadar Malinovskyi için en yüksek teklifi Beşiktaş’ın yapmasından dolayı Marsilya’nın indirime gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

TORİNO İSTİYOR

Ruslan Malinovskyi’ye Beşiktaş'tan sonra bir talip daha çıktı. Serie A ekibi Torino, Ukraynalı oyuncunun menajeriyle temasa geçti. 30 yaşındaki oyuncu daha önce verdiği bir röportajda İtalya'da top koşturmak istediğini söylemişti.

YENİDEN OKEREKE

Beşiktaş'ın transfer girişiminde bulunup, yüksek bonservis bedeli sebebiyle vazgeçtiği David Okereke yeniden gündemde. İtalya Serie B ekibi Cremonese'den kesin olarak ayrılmaya karar veren Nijeryalı için yeni bir teklif yapılacak. İtalyan basınında da 25 yaşındaki oyuncu için en güçlü adayın Beşiktaş olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...