Stefan Kuntz yine bir milli takımla anlaştı: Çalıştıracağı yeni takım şaşkınlık yaşattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Stefan Kuntz yine bir milli takımla anlaştı: Çalıştıracağı yeni takım şaşkınlık yaşattı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

A Milli Futbol Takım’da üst üste aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle gönderilen Alman teknik direktör Stefan Kuntz yine bir milli takım çalıştırmaya hazırlanıyor. Ancak Kuntz bu kez erkek milli takım yerine kadın futbol milli takımı yönetecek.

Alman ekolünden olduğu için büyük umutlarla A Milli Futbol Takımı’nın başına getirilen Stefan Kuntz, önce Ermenistan ile içerde beraber kalıp ardında Japonya ile oynanan özel maç sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle büyük tepki topladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kuntz ile masaya oturarak anlaşma sağlamış ve Alman hocanın A Milli Takım’daki görevine son vermişti.

Olaylı bir şekilde A Milli Takım’la vedalaşan Kuntz’un yeni adresinin ne olacağı merak beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

YİNE BİR MİLLİ TAKIMLA SÖZ KESTİ

Stefan Kuntz, yine bir milli takımla söz kesti. Kuntz, ülkesi Almanya’nın Kadın Futbol Milli Takımı’nın başına geçmeye hazırlanıyor. Almanya spor basınında Kuntz’un Alman Futbol Federasyonu ile el sıkıştığı öne sürüldü.

Alman basınında yer alan haberlere göre; 2018'den beri Almanya Kadın Milli Takımı'nın başında olan Martina Voss-Tecklenburg'un görevi bırakacağı ve boşalacak koltuğa Stefan Kuntz'un getirilecek.

Stefan Kuntz yine bir milli takımla anlaştı: Çalıştıracağı yeni takım şaşkınlık yaşattı

KUNTZ’UN TÜRKİYE A MİLLİ FUTBOL TAKIM KARNESİ

Öte yandan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine son verilen Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz, ay-yıldızlı ekibin başında 20 maça çıktı. Türkiye, Stefan Kuntz yönetiminde çıktığı 16'sı resmi 4'ü özel olmak üzere 20 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Kuntz böylece 1.95 puan ortalaması yakalamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...