Yaşlanmayan golcü Edin Dzeko Fenerbahçe'ye çok sıcak! Menajeri İstanbul'a geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yaşlanmayan golcü Edin Dzeko Fenerbahçe'ye çok sıcak! Menajeri İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri

Edin Dzeko Fenerbahçe'ye "evet" dedi. Son iki sezondur formasını giydiği İtalyan devi İnter'den ayrılıp boşa çıkan Boşnak santrforun Fenerbahçe'ye transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yağız Sabuncuoğlu, Dzeko'nun menajerinin Pazar günü İstanbul’da olacağı bilgisini paylaştı.

Edin Dzeko’nun menajeri Fenerbahçe ile sözleşme detaylarını görüşmek için Pazar günü İstanbul’da olacak. Sarı-Lacivertliler, Inter'le sözleşme uzatmayan Boşnak santrforla prensip anlaşmasına vardı.

37 YAŞINDA, MALİYETİ YÜKSEK

Suudi Arabistan'dan da talipleri olan 37 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'den 2 senelik sözleşme kapsamında toplam 10 milyon euro maaş istedi. Ayrıca yıldız oyuncunun 2 milyon euro da imza parası alacağı öne sürüldü.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNE 11'DE BAŞLADI

Geçen hafta Inter'in Manchester City ile oynadığı Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen Dzeko, maça ilk 11'de başlamıştı.

Bu sezon İtalyan devinde 52 resmi maça çıkan Bosna Hersekli yıldız, 14 gol ve 5 asist katkısında bulundu. Bonservisi elinde olan 37 yaşındaki oyuncunun İstanbul'da oynamaya sıcak baktığı ve kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı iddia edildi.

Yaşlanmayan golcü Edin Dzeko Fenerbahçe'ye çok sıcak! Menajeri İstanbul'a geliyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...