Opel’den faizsiz kredi kampanyası! 2023 model Corsa, Mokka, Crossland ve Astra satın almanın tam zamanı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Opel’den faizsiz kredi kampanyası! 2023 model Corsa, Mokka, Crossland ve Astra satın almanın tam zamanı!

T-Otomobil Haberleri

2023 model otomobil satın almak isteyenleri yakından ilgilendiren duyuru Opel’den geldi. Opel, nisan ayına özel faizsiz kredi kampanyası dışında yüzde 0.99 faizli krediyle yepyeni bir otomobil sahibi yapıyor. Opel’den nisan ayı kampanyası...

Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Opel, nisan ayına özel kampanyasını duyurdu. Opel’in en çok satan araç modellerinden Corsa, Mokka, Crossland ve Astra’da geçerli faizsiz kredi kampanyası büyük ilgi gördü. Yepyeni bir Opel’e sahip olmak isteyenleri yakından ilgilendiren taşıt kredisi kampanyasının detayları belli oldu.

Opel’in resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre 2023 model Corsa satın almayı düşünenlere 2 farklı kredi seçeneği sunuluyor. Nisan ayı güncel fiyat listesine göre 554.900 TL’den başlayan fiyatlarla satılan Corsa için ilk kredi 150 bin TL’ye 15 ay yüzde 0.99 faiz seçeneği oldu. Faizsiz kredi kullanmak isteyenler için 12 ay vade ve 120 bin TL imkanı sunuluyor.

Opel’den faizsiz kredi kampanyası! 2023 model Corsa, Mokka, Crossland ve Astra satın almanın tam zamanı!

OPEL AİLESİ KAMPANYALARI İLGİ GÖRÜYOR

Opel’in kendi sınıfında en çok beğenilen araçlarından biri olan Mokka modeli için de farklı kolaylıklar tanınıyor. Sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve birinci derece akrabaları için ek indirimlerle sunulan 2023 model Mokka fiyatları 973.900 TL’den başlıyor. Opel’in resmi web sitesindeki bilgilere göre müşteriler Mokka’ya 150 bin TL 15 ay yüzde 0.99 faizli kredi veya 120 bin TL 12 ay faizsiz kredi imkanıyla sahip olabilecek.

OPEL’DEN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

2023 model Opel satın almak isteyenlerin radarındaki modellerden Corssland ve Astra’da faizsiz kredi seçeneği duyuruldu. Alman otomotiv devinin resmi internet sitesindeki bilgilere göre Crossland modelinde 150 bin TL, yüzde 0.99 faizli 15 ay vadeli kredi seçeneği ve 120 bin TL, 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı sunuluyor. Yeni Astra’ya sahip olmak isteyenler de bu kredi fırsatlarını değerlendirebilecek. Yeni Astra 819 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla tüm Opel yetkili satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...