Apple, iPhone 15 serisiyle deri kılıfları rafa kaldıracak

Düzenleyen: / Kaynak: Phone Arena
- Güncelleme:
Apple, iPhone 15 serisiyle deri kılıfları rafa kaldıracak

TEKNOLOJİ Haberleri  / Phone Arena

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride birçok özelliğin ilk kez kullanılacağı biliniyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Apple, iPhone 15 serisinin kılıflarında da değişiklik yapacak.

Phone Arena tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple, iPhone 15 serisi için deri kılıflar üretmeyecek. Teknoloji devi firma, deri kılıf yerine yapay malzeme kullanılan ve doku olarak deriye benzeyen kılıflar üretecek.

APPLE'IN YENİ KILIFLARININ DA DAYANIKLI OLMASI BEKLENİYOR

Kaynak tarafından belirtilene göre Apple, iPhone 15 serisi için "imitasyon deri" kılıf üretecek. Fakat imitasyon deri kılfıların gerçek deri kılıflar kadar dayanıklı olmayacağından şüphe ediliyor. Bu nedenle de firmanın imitasyon deri kılıfları iyi bir şekilde üretmesi bekleniyor.

Apple'ın ürettiği gerçek deri kılıfların uzun süre kullanılabilir olması ve bakımının da kolay yapılabilmesinden dolayı müşteriler tarafından yoğun talep görüyordu. İmitasyon deri kılıflar için ilgi görüp görmeyeceği merak konusu oldu. Yine de çevreye zarar vermemesi açısından şirketin aldığı karar müşteriler tarafından olumlu karşılanması bekleniyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple, serinin bütün modellerinde Dinamik Ada'ya yer verecek ve bağlantı noktası olarak da USB-C'ye geçiş yapacak. Malzeme olarak da yalnızca pro modellerde daha dayanıklı olması için titanyum kullanacak.

Teknik özellikleri açısından güçlü, tasarım olarak da göz alıcı özelliklere sahip olacak iPhone 15 serisinin fiyat etiketinin de önceki modellere göre yüksek olacağı tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Phone Arena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...