Elon Musk ve Mark Zuckerberg cephesinde yeni gelişme: Dövüş gerçekleşmeyebilir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk ve Mark Zuckerberg cephesinde yeni gelişme: Dövüş gerçekleşmeyebilir

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in sosyal medya platformları konusundaki anlaşmazlık nedeniyle kafes dövüşü yapması bekleniyordu. Fakat ortaya çıkan son haberlere göre dövüş gerçekleşmeyebilir.

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması sosyal medya platformundaki birçok alanda değişikliğe neden oldu. Twitter kullanıcıları değişiklikleri beğenmeyerek platformu terk etmeye başladı. Meta sahibi Mark Zuckerberg da kullanıcılar için yeni bir platform sağlamak için Threads'ı geliştirdi. 

Threads'ın yayınlanmasından sonra Elon Musk, Mark Zuckerberg'e kafes dövüşü teklif etti. Mark Zuckerberg ise teklife "konum gönder" diyerek olumlu yanıt verdi. Fakat son çıkan haberlere göre kafes dövüşü gerçekleşmeyecek.

ELON MUSK'TAN YANIT GELMEDİ

Engadget tarafından bugün yayınlanan habere göre kafes dövüşü büyük oranda gerçekleşmeyecek. Mark Zuckerberg'in Meta çalışanlarına "bir araya gelip gelmeyeceğinden emin olmadığını" söylediği belirtildi.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg cephesinde yeni gelişme: Dövüş gerçekleşmeyebilir

Meta sahibi Zuckerberg'in bu açıklamasıyla aslında kafes dövüşü konusunun henüz bitmediğini sadece büyük ihtimalle gerçekleşmeyeceğini çünkü konuyla ilgili Musk'ın bir yanıt yayınlamadığını açıkladı.

İki milyarderin son bir aydır tarih ve mekan konusunda herhangi bir açıklama yapmadığını belirtmek gerekiyor. Musk'ın uzun süredir bu konuyla ilgili bilgi vermesi bekleniyordu.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Mark Zuckerberg, dövüş sanatlarına olan ilgisi ve başarısıyla biliniyor. Fakat Elon Musk için böyle bir durum söz konusu değil. Hatta bu nedenle olası bir kafes dövüşünde Mark Zuckerberg'in avantajlı durumda olmasından ve kazanacağı tahmin ediliyor.

(Kaynak: Engadget)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...