iOS 17.2 Beta yayınlandı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

Düzenleyen: / Kaynak: 9to5Mac
- Güncelleme:
iOS 17.2 Beta yayınlandı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

TEKNOLOJİ Haberleri  / 9to5Mac

Apple, iPhone kullanıcıları için yeni güncellemesini sundu. iOS 17.2'nin ilk Beta sürümü piyasaya çıktı. İşte iPhone'lara gelen o sürpriz yenilikler...

Apple, iOS 17.2 güncellemesi ile karşımıza çıktı. 9to5Mac tarafından aktarılan bilgilere göre, özellikle de iPhone 15 Pro serisi için merakla beklenen Eylem Düğmesi hakkında ilginç detaylar ortaya çıkıyor.

EYLEM DÜĞMESİ İÇİN YENİ ÖZELLİKLER SUNULDU

Eylem Düğmesi, cihazın hızlı işlevlerini yönetmede bir dönüm noktasını temsil ediyor. Apple, daha önce ses düğmelerinin üzerinde bulunan sessiz anahtarını tamamen özelleştirilebilir bu düğmeyle değiştirme kararı aldı.

Eylem Düğmesi seçenekleri şunları içeriyor:

  • Sessiz mod: Cihaz sesini yönetir
  • Odak: Bildirimleri yönetir
  • Kamera: Çekimler ve videolar için hızlı erişim
  • El feneri: Bir düğmeye dokunarak aydınlatma
  • Sesli not: Sesli notları kaydedin
  • Büyüteç: Detaylı görünüm için yakınlaştırabilirsiniz
  • Kısayollar: Favori uygulamalarınıza veya kısayollarınıza hızla erişebilirsiniz
  • Erişilebilirlik: Kullanıcı deneyimini herkes için optimize edebilirsiniz
  • Eylem yok: Nötr yapılandırma

iOS 17.2 Beta yayınlandı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

İOS 17.2 İLE GELEN TÜM YENİLİKLER

Ancak iOS 17.2 ile gelen bir diğer önemli yenilik Çeviri işlevi oluyor. Bu seçenek işaretlendiğinde, görüntülenen içeriğin tamamı doğrudan cihazda anında çevrilmesine olanak tanır. Böylece çeviri, özellikle yenilikçi Dynamic Island aracılığıyla daha etkileşimli ve dinamik hale geliyor.

iOS 17.2'nin Apple Music'te otomatik Favoriler çalma listesi sunacağını, çalma listelerinizi arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmanıza olanak tanıyan ve bunlara erişimi yönetebilmenizi sağlayacak bir özellik getireceği görülüyor.

Son olarak yeni Journal uygulaması bu güncellemeyle karşımıza çıkıyor. Apple'ın günlük uygulaması, düşünceleri, anları ve hedefleri kaydetmeyi sevenler için vazgeçilmez bir araç olacak gibi görünüyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 9to5Mac
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...