Mark Zuckerberg resti çekti: Elon Musk dövüşten kaçıyor mu?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mark Zuckerberg resti çekti: Elon Musk dövüşten kaçıyor mu?

TEKNOLOJİ Haberleri

Eski adıyla Twitter yeni adıyla X patronu Elon Musk, Meta sahibi Mark Zuckerberg'e kısa süre önce dövüşmek için meydan okudu. Söz konusu teklif, henüz netlik kazanmadı Zuckerberg bu nedenle konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Elon Musk, satın aldıktan sonra X'te (eski adıyla Twitter) birçok yenilik yaptı. Yenilikler, X kullanıcıları tarafından olumsuz eleştirildi. Meta sahibi Mark Zuckerberg ise buna karşın Instagram çatısı altında Threads adlı platformu sundu. Musk ise duruma tepki göstererek Zuckerberg'e kafesdövüşü teklif etti. Teklife sıcak bakan Zuckerberg'den birçok olumlu açıklama geldi. Fakat Elon Musk'tan elle tutulur somut bir adım atılmadı.

MARK ZUCKERBERG, YOLUNA BAKMAK İSTİYOR

Musk'ın dövüş teklifine karşı direkt olarak konum isteyen Zuckerberg, dövüşü bir spor olarak gördüğünü ve karşı taraftan somut bir adım gelmemesi halinde yoluna bakacağını açıkladı. Meta patronu dövüşle ilgili şu sözleri dile getirdi:

"Sanırım hepimiz Elon'un ciddi olmadığı konusunda hemfikir olabiliriz ve artık yolumuza devam etme zamanı. Gerçek bir randevu teklif ettim. Dana White (UFC Başkanı), bunu yardım için yasal bir yarışma haline getirmeyi teklif etti. Elon bir tarihi onaylamadı, sonra ameliyat olması gerektiğini söyledi ve şimdi onun yerine arka bahçemde bir uygulama turu yapmak istiyor. Elon gerçek bir randevu ve resmi bir olay konusunda ciddileşirse bana nasıl ulaşacağını biliyor. Aksi takdirde, devam etme zamanı. Sporu ciddiye alan insanlarla rekabet etmeye odaklanacağım."

Meta sahibi Zuckerberg'in dövüşle ilgili Threads hesabından yaptığı açıklamalar sonrasında Musk'ın tarafından herhangi bir adım atılmadı. Öte yandan İtalya Başbakanı daha önce dövüş için tarihi Kolezyum'u açabileceklerini duyurmuştu.

(Kaynak: Haber Merkezi / Derleyen: Helin Pastacı)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...