Tüm dünya şaka zannederken iş ciddileşti: Musk, Zuckerberg ile nerede dövüşeceğini açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tüm dünya şaka zannederken iş ciddileşti: Musk, Zuckerberg ile nerede dövüşeceğini açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasında yapılacağı konuşulan kafes dövüşü ne zaman, nerede? Musk, kafes dövüşü yapmak için yeri belirlediğini ima ediyor; antik Roma kolezyumu olabilir.

X platformunun sahibi Elon Musk, yeni bir paylaşımında Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşüne ilişkin bilgi verdi. Milyarder iş insanı, "Dövüş benim ve Zuck'ın vakıfları tarafından yönetilecek (UFC değil). Canlı yayın bu platformda (X) ve Meta'da olacak. Kamera çerçevesindeki her şey antik Roma dönemindeki gibi olacak, yani hiç modern bir şey olmayacak. İtalya Başbakanı ve Kültür Bakanı ile konuştum. Destansı bir yer üzerinde anlaştılar." şeklinde açıklama yaptı. 

https://twitter.com/elonmusk/status/1689963696703848449

Geçtiğimiz günlerde Meta şirketinin CEO'su Mark Zuckerberg'in dövüş için Elon Musk'a 26 Ağustos gününü teklif ettiği ancak Musk'ın cevap vermediği ortaya çıkmıştı. Şimdilik, dövüşün bu tarihte yapılacağı öngörülüyor. Nihayetinde tarihi dövüşün yeri de belli olmuş gibi görünüyor. İki milyarder, İtalya'da karşı karşıya gelecek. 

MUSK, DÖVÜŞE HAZIRLANIYOR

Haziran ayında Elon Musk, Twitter - Threads rekabetinin başlamasının sinyalleri verilmesiyle Mark Zuckerberg'e kafes dövüşü teklifinde bulundu ve rekabeti fiziksel ortama taşımak istediğini esprili bir dille belirtmiş oldu. Zuckerberg de bu teklifi kabul ederek, Musk'a yönelik, "Bana konum gönder" şeklinde bir paylaşım yaptı. 

Öte yandan, halen dünyanın en zengini konumundaki Elon Musk, ofisine ağırlık seti getirdiğini ve ağırlık egzersizleri yaptığını söyledi. Ünlü iş insanı, "Antrenman için vaktim yok o yüzden onları ofise getirdim" şeklinde bir paylaşım yaptı. 

Bu arada, hafta başında Musk, dövüşten önce doktorundan onay alması gerektiğini söyledi. MRI çektirdiğini söyleyen milyarder, ameliyat olma ihtimaline değindi. 

Zuckerberg cephesine dönecek olursak, Meta CEO'su uzun yıllardır dövüş sporlarıyla ilgileniyor. Brezilya jiu jitsuda mavi kuşak alan Zuckerberg ayrıca kafes dövüşü sporcuları Israel Adesanya ve Alex Volkanovski'yle de antrenmanlara çıkıyor. 

(Kaynak: Haber Merkezi) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...