Netflix üyelerine sabah şoku! Beklenen zam geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Netflix üyelerine sabah şoku! Beklenen zam geldi

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Netflix, abonelerine gönderdiği yeni bir e-posta ile fiyat artışını bildirdi. Netflix, bir kere daha zam yapmış oldu. Peki, Netflix abonelik ücretleri ne kadar?

Muhabir: Gülcan AYBOĞAN

Netflix, bir süredir konuşulan fiyat zammını abonelerine yansıtmaya başladı. Sosyal medya ağı X'te (Twitter'da) yayınlanan bazı paylaşımlarda, üyeler kendilerine gelen bir e-posta ile fiyat artışının yansıdığını iddia etti. Sosyal medyadaki paylaşımlara göre Netflix'te Standart Paket'in fiyatı 149,99 TL olarak güncellendi. 

Eylül ayı başlarında Popüler internet TV ağı Netflix'in abonelik fiyatlarının artacağı duyurulmuştu. Tek cihazda SD kalitede izlemeye izin veren 'Temel Paket'in fiyatı aylık 100 TL olurken, Ultra HD kalitede izlemek için 'Özel Paket' aylık fiyatı 200 TL’ye çıkmıştı. 

Netflix üyelerine sabah şoku! Beklenen zam geldi

Öte yandan, Netflix'in resmi internet sitesindeki 'Netflix'in maliyeti nedir?' kısmında şu ifadeler yer alıyor:

"Netflix'i akıllı telefonunuz, tabletiniz, Akıllı TV'niz, dizüstü bilgisayarınız veya yayın cihazınızda sabit bir aylık ücretle izleyin. Aylık plan ücretleri 99,99 TL ile 199,99 TL arasında değişmektedir. Ekstra maliyet yok, sözleşme yok."

NETFLIX ÜYELİK FİYATLARI NE KADAR 5 EKİM 2023? 

İnternet TV ağının resmi web sitesindeki açıklamaya göre 5 Ekim 2023 itibarıyla Netflix abonelik fiyatları şu şekilde:

Temel paket: 99,99 TL (Tek cihazda SD kalitede izleme)

Standart paket: 149,99 TL (İki cihazda HD kalitede izleme)

Özel paket: 199,99 TL (Dört cihazda Ultra HD kalitede izleme)

Bu arada, Donanımhaber'in derlediği bilgilere göre Netflix, hem Hollywood yazarı hem de oyuncu grevi bitene kadar fiyat artışını gerçekleştirmeyecek. Amerika Yazarlar Birliği geçtiğimiz günlerde stüdyolarda geçici bir anlaşma yaptıklarını duyurdu ve Temmuz ayında greve başlayan Screen Actors Guild, bu hafta yeniden Hollywood stüdyolarıyla görüşmelere başladı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...