OnePlus 12 hızlı şarj konusunda beklentileri aşacak!

Düzenleyen: / Kaynak: Digital Chat Station
- Güncelleme:
OnePlus 12 hızlı şarj konusunda beklentileri aşacak!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Digital Chat Station

Merakla beklenen OnePlus 12'nin hızlı şarj gücü ortaya çıktı. Cihaz yüksek bir pil ve hızlı şarj performansına sahip olacak.

Çok yakında piyasaya çıkması beklenen OnePlus 12 modeli, Çin'deki 3C platformunda görüldü. Çin kurumunun onayı ile birlikte akıllı telefonun daha önce bilinmeyen bazı sürpriz özellikleri de gün yüzüne çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre cihaz, daha hızlı bir şarj performansı için kullanıcılara 100 watt kapasite sunacak.

GENİŞ BİR PİL PERFORMANSI SUNACAK

OnePlus 11'e göre pil performansıyla çok daha güçlü bir deneyim vaat edecek olan OnePlus 12, iddialara göre 50 watt kablosuz hızlışarj desteğine sahip olacak. Bununla birlikte telefonda 5.400 mAh'lik geniş bir batarya kapasitesi yer alacak.

Elbette ki OnePlus 12 yalnızca pil ve hızlı şarj gücüyle adından söz ettirmeyecek. Bunların yanı sıra cihaz, iddialara göre 6,82 inçlik büyük bir OLED ekran deneyimi sunacak. 120 Hz yenileme hızıyla kullanıcılara akıcı bir deneyim oluşturulacak.

OnePlus 12 hızlı şarj konusunda beklentileri aşacak!

SNAPDRAGON 8 GEN 3'TEN GÜÇ ALACAK

Öte yandan telefonun, Qualcomm tarafından kısa bir süre önce tanıtılan ve ilk olarak Xiaomi 14 serisinde kullanılan Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine sahip olacak. Bu işlemciyle beraber cihaz, kullanıcılara yüksek bir performans yaşatacak.

Merakla beklenen akıllı telefon modeli kamera yetenekleriyle de dikkat çekecek. Cihazın 3x optik zoom kamera desteğiyle geleceği tahmin ediliyor. Bununla birlikte şirket, daha önce zaten yeni Sony Lytia CMOS sensörünü kullanacaklarını resmi olarak doğrulamıştı.

OnePlus 12 cihazı Aralık ayında Çin pazarında piyasaya çıkacak. Ocak ayında ise nihayet cihaz küresel pazarda raflara gelmeye başlayacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Digital Chat Station
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...