Xiaomi'den POCO F4 için HyperOS ve Android 14 müjdesi!

Düzenleyen: / Kaynak: Xiaomiui
- Güncelleme:
Xiaomi'den POCO F4 için HyperOS ve Android 14 müjdesi!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Xiaomiui

Çinli teknoloji devi Xiaomi, MIUI'nin yerini alacak HyperOS yazılım güncellemesini POCO F4'e getiriyor. Cihaz yeni güncellemeyi test etmeye başladı.

HyperOS güncellemesinin resmi olarak 2024'ün başlarında yayınlanmaya başlaması bekleniyor. Fakat şimdi Xiaomi'nin dahili sistem kodları, şirketin POCO F4'te 1.0 sürümünü test ettiğini ortaya çıkardı.

XİAOMİ'NİN YENİ HYPEROS GÜNCELLEMESİ POCO F4'E GELİYOR

POCO F4 cihazı tıpkı Xiaomi 12X, Xiaomi 10S ve POCO F3 akıllı telefonlarında olduğu gibi Android 13'ü değil, Android 14 tabanlı HyperOS'u alabildiği için bu haber pek çok kullanıcıyı oldukça şaşırttı. POCO F4'ün ilk dahili HyperOS yapısı OS-23.11.8 olarak karşımıza çıktı.

Şimdilik POCO F4'ün güncellemeyi ne zaman alacağını bilmek henüz mümkün değil. Tam bir tarih belli olmasa da cihaz 2024 yılı içinde yeni güncellemeye sahip olacak. Fakat yine de cihazın internette yer alan kullanıcı topluluğu beklenen güncellemeyi sosyal medyada kutladı.

Xiaomi'den POCO F4 için HyperOS ve Android 14 müjdesi!

POCO F4 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

POCO F4'ün Haziran 2022'de piyasaya sürülen bir cihaz olduğunu olduğunu hatırlamakta fayda var. 6,67 inç ekrana sahip olan cihaz, Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme sunuyor. Qualcomm Snapdragon 870 çipini taşıyan telefonda 6 GB ve 8 GB RAM bulunuyor. 128 GB ve 256GB'lık dahili depolama alanları yer alıyor.

64 MP ana kamera ile gelen telefonda 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP makro lens yer alıyor. Önde ise 20 MP'lik bir selfie kamerası bulunuyor. 67 watt hızlı şarjla gelen telefon, 4.500 mAh pil kapasitesi taşıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Xiaomiui
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...