YouTube Premium'a dikkat çeken özellik

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
YouTube Premium'a dikkat çeken özellik

Teknoloji Haberleri  / Haber Merkezi

YouTube Premium aboneleri için bir yenilik daha eklendi. Popüler video platformu, Arcade oyunların bulunduğu Playables özelliğini sundu.

Dünyanın en çok tercih edilen video içerik platformu YouTube, ücretli abonelik sistemi Premium'a abone olan kişilere yeni bir özellik daha sundu. YouTube üzerinde çevrim içi oyunların oynanabilmesini sağlayabilecek olan Playables özelliği başlatıldı.

YouTube, söz konusu özelliği Haziran ayında bir grup Premium kullanıcısı ile test etmeye başlamıştı. Geçtiğimiz hafta ise şirket, Premium abonelerine gönderdiği bildiride Playables'in nasıl kullanılacağını açıkladı.

Bildirimin ardından kullanıcıların YouTube üzerinden 37 oyuna erişimi açıldı.

Premium abonelerinin faydalanabileceği Playables özelliği, 28 Mart 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.

Bu arada, kullanıcılar oyun kütüphanesine Keşfet sekmesindeki "Playables" sekmesinden erişebiliyor. 

YouTube, Premium abonelerin izledikleri videolara ilişkin sorular sormasını sağlayan yapay zeka özelliği üzerinde de çalışıyor.  

YOUTUBE PREMIUM AVANTAJLARI NELER? 

Popüler video akış platformu YouTube'un Premium abonelik hizmetleri milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Peki, YouTube Premium avantajları neler? İşte birkaç özellik:

•    Videoları reklamsız izleme,

•    İnternetsiz video izleme,

•    Arka planda oynatma seçeneği,

•    Youtube Music hizmetini kullanabilmek. 

Peki, YouTube Premium abonelik fiyatları kaç TL? Son zammın ardından YouTube Premium'da bireysel paketin fiyatı 57,99 TL; aile paketinin fiyatı 115,99 TL; öğrenci paketinin aylık fiyatı ise 37,99 TL oldu. Bireysel yıllık abonelik fiyatı da artık 579,99 TL. 

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...