Böyle hırsızlık görülmedi! Tam 2 ton ağırlığında havuzu çaldılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Böyle hırsızlık görülmedi! Tam 2 ton ağırlığında havuzu çaldılar

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aydın Kuşadası'nda 2 ton ağırlığındaki dekoratif havuz ile şelale taşları çalındı. Şüphelileri yakalayan jandarma ekiplerinin sorgusunda şüphelilerin suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Caferli Mahallesi'nde jandarma ekipleri, gerçekleştirdikleri devriye esnasında bir peyzaj işletmesinin önünde bekleyen araçtan şüphelendi.

İçerisinde 3 kişinin bulunduğu arkası açık kasa araç içerisinde yaklaşık 2 ton ağırlığındaki dekoratif havuz ile şelale taşlarının bulunduğunu tespit eden ekipler, şüphelileri sorguladı. Yapılan detaylı araştırma sonucu araç içerisindeki şüphelilerin V.S., O.K. ve S.E. olduğu tespit edildi.

Ayrıca V.S. isimli şüphelinin 6 suç kaydı, O.K. isimli şüphelinin de 4 suç kaydı bulunduğunu tespit edildi. Jandarma şahısların peyzaj işletmesine ait arazinin içerisinde malzemeleri çaldığını belirledi.

Yakalanan 3 şüpheli gözaltına alınırken, haklarında adli işlem başlatıldı. Çalıntı olduğu tespit edilen süs havuzu ve şelale taşları da işletmeye teslim edildi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...