Tisserand yerine Marcao atılmalıydı

A -
A +

Zor maçtı Halil Umut Meler için, iyi başladı aslında...

Galatasaray golü öncesi avantaj oynatarak oyuna katkıda bulundu. Maçın atmosferini, beden dilini iyi kullanarak idare etti bir süre.

Sinirler gerilince teknik adamlarla birlikte sadece ilk yarıda 8 defa sarı kartını kullandı. Bunlardan 7 tanesi doğru, Tisserand'a göstermiş olduğu ise ağırdı.   Sarı kartı olan Marcao'nun Ferdi'ye yaptığı harekete ise direkt kırmızı gösterse "hatalı" demezdik. Marcao'nun burada Ikinci sarıdan kesinlikle kırmızı görmesi gerekirdi.

Fatih Terim bir anda saha içine girip, profesyonelce tepkileri üzerine çekince Marcao'nun kırmızısı kaynadı. Bu pozisyona VAR’ın karışmaması doğru idi. 4. hakem Meler'i mutlaka ikaz etmeliydi.

Hiçbiri penaltı değildi
2. dakikada Berisha, Marcao mücadelesindeki, 35. dakikadaki Berkan'ın eliine kısa mesafeden gelen, beklenmeyen top için ve ikinci yarının başındaki Yedlin-Novak mücadelesindeki devam kararları doğru idi.

75'te Feghouli yerde kaldı, G.Saray penaltı bekledi. Burada Kim'in müdahalesinde ihlâl yoktu.

81'de Tisserand ikinci sarıdan kırmızı gördü ancak bu da ilki gibi ağır bir karardı ve haksız bir kırmızı oldu.

84'te Diagne’nin attığı gol öncesi, Berisha'yı itmesine VAR'dan yerinde bir uyarı geldi ve iptal edildi.

90+7’de Serdar Dursun’un rakibine yaptığı müdahaleye penaltı verilebilirdi. Bence gri pozisyon olduğu için VAR müdahalesi gerekmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.