Süt üreticisi besi yemi fiyatında indirim bekliyor

A -
A +
Feridun Ağabey, öncelikle böyle bir sayfada bize yer ayırdığınız için teşekkür ederim.
Bulunduğumuz bölgede süt fiyatları kilosu 1,5-2 lira civarındadır. Bununla birlikte besi yeminin (palet) fiyatları kilosu 50-90 hatta 100 liradır. Bu, süt üreticisi için çok yüksek bir fiyattır.
Üretici bunu almakta çok zorlanmaktadır. Bu fiyatların mutlaka düşürülmesi gerekir. Aynı şekilde gübre fiyatları da çok yüksektir, bunun da düşürülmesi gerekir.
Sayın Tarım Bakanımızdan ve Cumhurbaşkanımızdan gereğinin yapılmasını arz ederim.
Saygılar Sunarım...
          Mehmet Kurt-Türkönü Köyü-Ödemiş/İzmir
 
 
Ramazan ayına hürmeten…
 
Merhaba Feridun Ağabey, buradan bir farkındalık oluşturmak istiyorum. 17 yıldır iktidarın başında olan partiye; “özgürlükler kısıtlanacak”, “irtica gelecek”, “baskı artacak”, “laiklik elden gidiyor” diyerek mobbing uygulayan tipler hiç farkında mı? Şu mübarek günlerde %90’ı Müslüman dediğimiz bir ülkede, eskiden gayrimüslimlerin bile saygı gösterdiği mübarek ramazan ayında, hiç çekinmeden gizlemeye gerek duymadan açık olan yeme içme yerlerini ve kapalı ortamda sigara yasağı olduğu için kaldırım ve yollara dökülen sigara tiryakilerini görüyorlar mı?
Dolayısıyla birilerinin her ne kadar din düşmanlığı ile çığırtkanlık yaparak, “Onlar giderse özgürlükler gelecek!” dediği ama aynı zamanda özgürlüğünü sınırsız olarak yaşadığı bir ülkede değil miyiz? Kitaplarda Müslümanların ramazan ayına hürmeten açıktan günah işlememesi, yeme içme ihtiyacı olduğunda bile bunu gizli yapması gerekir derken nasıl bir topluma dönüştüğümüz de mi yetmiyor özgürlük için?
Elbette kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı olmadığı bir ortamda gönlümüzden geçen ramazan ayında cadde ve sokaklara sandalye ve masa atan kahve ve lokantaların bu gelenek ve göreneğimize saygı göstermesidir.
          Bursa’dan Bir Vatandaş…
 
 
Bir sosyal sorumluluk projesi mesajı
 
Sayın yardımsever insanlarımız, 12 Haziran 2019 tarihine kadar okulumuzun iki mekânına tasarım-beceri (bilim-sanat) atölyesi kuracağız...
İhtiyacınız olmayan kitap, dergi, resim yapma gereçleri, müzik enstrümanları, el takımları, matkap, kırtasiye ürünleri, kilim, temizlik gereçleri, bilgisayar, yazıcı, süpürge, tabure, sehpa, sandalye, hırdavat ürünleri, spor gereçleri, mutfak eşyaları, biblo, aplik, saat, tablo, perde vb. bağışlamak ister misiniz?
Ürünler eğer okulun ihtiyacı olan türde değilse, çevredeki diğer okullara ya da engelliler derneğine verilecektir. Bu güzel projede isminizin de yer alması öğrencilerimizin sosyal, kültürel gelişimine katkı sağlayacaktır.
Yaklaşık 6 ay önce kurduğumuz iki endüstri 4.0 içerikli otomasyon atölyesine BAKKA 169.000 TL vererek baş destekçi olmuştur. İlave olarak 30 kadar kişi ve kurum da destek sunmuştur.
Okulumuz hakkında her türlü bilgiyi http://kozlueml.meb.k12.tr adlı web sitesinde bulabilirsiniz. Ek bilgi almak isteyenler, 756664@meb.k12.tr adresine e-Posta gönderebilirler.
Bu bir sosyal sorumluluk projesi mesajıdır. Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri için hazırladığımız tasarım-beceri atölyesi planları linkte verilmiştir.
https://drive.google.com/file/d/1YGuW-kx7jKRsBM4iETrWnAIRKZK…
           Kozlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/Kozlu-Zonguldak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.