CHP’nin kendi kendine ettiği

A -
A +
Arkadaş hâlâ çıkıp “Saray” diyorlar, “AK Parti bize kumpas kurdu” diyorlar. Millî İstihbarat’ın kendilerini izlediğini, telefonlarını dinlediğini ileri sürüyorlar. Demediklerini bırakmıyorlar. 
Hele CHP sözcüsü Faik Öztrak’ın açıklaması evlere şenlik. “Saray bize kumpas kurdu” diyor. Rahmi Turan’ın yazısını bile utanmasalar hükûmet yazdırdı diyecekler. 
Arkadaş, Rahmi Turan iddiası için “tekzip edilemez” dedi. “Yüzde yüz doğru” dedi. Kaynağının AK Partili olduğunu söyledi. İşini kaybetme korkusu yaşıyor diye yazdı. Ee kaynağı Talat Atilla AK Partili değil. İddialar fos çıktı.
Nitekim Rahmi Turan özür diledi. "Trafik kazası" olarak niteledi. 
CHP’liler başkasını suçlayacaklarına olayların akışına baksınlar. Yazıyı yazan CHP destekçisi Rahmi Turan. Haberin kaynağının AK Parti’yle ilgisi yok. Rahmi Turan’ın asparagasına doğru diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu. Külliye’ye gidip Erdoğan’la görüştü denilen kişi Muharrem İnce. Aynı İnce CHP’de çete var dedi. 
Hem Erdoğan hem İnce olayı yalanlayınca özür dileyen Rahmi Turan oldu. Şimdi kim kime kumpas kuruyor! CHP’nin kendi kendine ettiğini cümle âlem bir araya gelse edemez. Kendilerini rezil ettiler. Sokaklarda herkes CHP ile dalga geçiyor. 
Hâlbuki o asparagas yazıya Kemal Bey sessiz kalsa, CHP’liler konuşmasa hiçbir şey olmayacaktı. Sadece anlamsız bir yazı denilip geçiştirilecekti. Şimdi CHP kimi suçlayacağını bilmiyor. 
Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın dün, "Rahmi Bey’in yazdığına yüzde 100 inansam zaten manşet yapardım. Uğur Bey de yalan olduğuna bu kadar eminse keşke Rahmi Bey’i de uyarsaydı” diye açıklama yapmış. İşte en can alıcı cümleyi Metin Yılmaz söylemiş. Uğur Dündar aynı bilgi bana da geldi diyor ama belgesi olmadığı için yayınlamamış. Rahmi Bey'i niye uyarmamış belli değil. 
Uğur Dündar, Talat Atilla’yla iyi arkadaş. Dündar ısrarla Talat Atilla’yı ve sitesini övüyor. Yani Uğur Bey'in, “Sana konuşan CHP’li kimse açıkla Talat Atilla” demesi lazım ama demiyor. Ben bir kaynak olduğunu düşünmüyorum. Şayet varsa Talat Atilla açıklasın. Niye açıklamaz ki!..
CHP her zamanki gibi bu işi de eline yüzüne bulaştırdı. Kimi suçlayacağını şaşırdı. Yani CHP ne ettiyse kendi kendine etti. 
İnsanlar sokakta "CHP işte budur" diyorlar. "Türkiye’yi bunlar mı yönetecek, idare edecek?" diyorlar. Parti içindeki meseleleri çözemeyenler Türkiye’nin sorunlarını nasıl çözecek? En basit bir yalan haberde darmadağın olanlar büyük sorunlar karşısında ne yapacaklar? Şimdi herkes bunları soruyor...

CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN


Atalay Demirbaş ne diyor?
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.