FETÖ’nün kararttığı hayatlara bir örnek

A -
A +
FETÖ Türk tarihinin gördüğü en alçak örgüt. Yaptığı kötülüklerin benzerini yapan çok az örgüt var. Kararttığı hayatların haddi hesabı yok. 
Geçen hafta medyaya düşen bir haber tam da bunun bir örneğiydi. İnsan okurken içi burkuluyor. İçimizdeki öfkeyi FETÖ’ye karşı diri tutmamızın vesile olması gereken bir hikâye bu. 
İzmir, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde asistan doktor olarak görev yapan Tayfun Özcana geçen hafta evinde ölü bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda Dr. Tayfun Özcana’nın FETÖ mağduru olduğu ve terör örgütü tarafından psikolojisinin bozulmasından dolayı canına kıydığı söylendi. 
Kendisinden haber alınamayınca arkadaşları polise haber veriyor. Dr. Özcana'nın evine giden polisler çilingir yardımıyla evin kapısını açtı. Canına kıyan doktorun bedeni ipte asılı bulundu. Bir insanın intihar etmesi çok acı bir durum. İntihara sürükleyen faktörleri iyi bilmek gerekir. 
Asistan Dr. Tayfun Özcana'nın hikâyesi ruhunda oluşan yarayla alakalı. Bu yaranın sebebi de Fethullahçı Terör Örgütü. FETÖ’ye mensup subay ve astsubaylar Özcana’nın FETÖ üyesi askerlerin, askerî okullarda kendilerinden olmayan askerî okul öğrencilerine şok mangalarında işkence uygulayıp okullardan ayrılmaları için baskı yaptığı mağdurlardan biri olduğu ortaya çıktı. Özcana FETÖ baskı yapınca askerî okuldan ayrılmış ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim görmüş. Bu süreç içerisinde “Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Ayrılan ve Atılan Askerî Öğrenciler Platformu Koordinatörlüğü” yaptığı öğrenildi.
Özcana’nın askerî okuldan arkadaşları, “İntiharında tabii ki okuldan ayrılmak zorunda kalmasının etkisi vardır. Çok üzülüyordu. Haklarını geri kazanmak istiyordu. Ortada çalınan hayaller ve yıllar var” dedi (Cumhuriyet Gazetesi). 
FETÖ kendinden olmayana öyle baskılar yapıyor ki, o kişileri yıldırıyor ve hayata küstürüyor. İnsanların hak ettikleri noktalara gelmesine izin vermiyorlardı. İnsanların hayallerini çaldılar, tükettiler. 
FETÖ aşağılık bir terör örgütüdür ve tek bir FETÖ’cü kalmayana kadar hukuki düzlemde hesap sorulmalıdır. 
Tayfun Özcana geri gelmeyecek. Ailesi, arkadaşları perişan oldu. Kim verecek bunun hesabını? Bu ülkeye doktor olarak hizmet edecekken hayatı karartılan Tayfun’un intihar etmesinin sorumlusu Fetullahçı teröristlerdir.
 
Cem Küçük'ün diğer yazısı
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cem Uzan’ın oyunun etkisi olur mu?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.