FETÖ’nün Danimarka İmamı Nail Ad kafeyi kapattı

A -
A +
 
İlk yazıyı 24 Temmuz 2019’da yazmıştım. Yazının başlığı “FETÖ’nün Avrupa Yapılanması”ydı. Danimarka’daki FETÖ’cüleri yazmıştım. Onlardan biri de Danimarka İmamı “Nail Ad”dı. 
Nail Ad hakkında şöyle yazmıştım:
          ***
Danimarka'daki hayati öneme sahip en gizli kalmış ve hakkında çok az şey bilinen FETÖ'cü ise "Nail Ad." Danimarka'da yaşayan FETÖ'cülerin bile çok azının ismini duyduğu "Nail Ad" çok karmaşık ilişkileri olan biri. Alman plakalı bir araçla Danimarka'da gezen bu FETÖ'cü bizde de meşhur bir kafe/restoran zincirinin Kopenhag'daki 4 ortağından biri. Tabii ki resmî olarak değil. Günün bir kısmını o kafe/restoranda geçiren Nail Ad geçmişte Danimarka'da organize edilen "Anadolu Kültür Günleri"ni organize eden FETÖ'cü. Türkiye'den birçok sanatçı, şarkıcı ve ünlüyü Kopenhag'da ağırlamış.
Bir zamanlar Danimarka Türkiye İşadamları Derneği (DATİAD) başkanlığı da yapmış Nail Ad, en kapalı kutu FETÖ'cülerden. Avrupa'daki FETÖ'nün para trafiğini yönetenlerden biri. Bir ayağı Almanya'da...  
          ***
İkinci yazıyı 21 Ekim 2020’de yazdım. Nail Ad’ın bir ayağı Almanya’da, diğer ayağı Danimarka’da demiştim. İşlettiği kafenin 4 ortağından biri Nail Ad demiş ve gizli belgelerini yayınlamıştım. Nail Ad, Danimarka’da şu adreste faaliyetlerini sürdürüyor diye eklemiştim: “Blegdamsvej 14E, 3. 035. 2200 København N Danmark.”
Nail Ad’ın hem Almanya hem de Danimarka’daki resmî iş yeri adresleri ve unvanlarını vermiştim. Bu yazıdan, yani 21 Ekim’de verdiğim bilgilerden sonra Nail Ad Kopenhag’da işlettiği kafesini kapattı. Onun da resmî belgelerini yayınlıyorum. 
Tıkır tıkır işleyen kafeyi iflas ettirmiş gösterdi Nail Ad ve kafesini kapatıp sırra kadem bastı. Şimdi gene Almanya-Danimarka arası gidip geliyor ama ağırlıkla Almanya’da... 
Yurt dışında yaşayan her kritik öneme haiz FETÖ’cü, fare deliğinde yaşıyor. Er ya da geç hukuk içerisinde Türkiye’ye iade olacaklar. Kaçış yok.
FETÖ’nün Danimarka İmamı Nail Ad kafeyi kapattı  FETÖ’nün Danimarka İmamı Nail Ad kafeyi kapattı
FETÖ’nün Danimarka İmamı Nail Ad kafeyi kapattı
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.