Advocaat’a rağmen

A -
A +

F.Bahçeli futbolcular kafada bitirdikleri sezonda bir fırsat yakaladılar, onun peşinde koşuyorlar.

Bundan tam 4 hafta önce Fenerbahçe evinde Atiker Konyaspor’a 3-2 mağlup olmuş, teknik direktörü Advocaat da “Sezon sonunda buradan ayrılıyorum. Mesleğe de son noktayı koyuyorum” demişti.
Hollandalı teknik adamın emekliliğini erken ilan etmesinden sonra Fenerbahçe 4’te 4 yaptı. Kupada da finale yürüyor.
Her puan kaybı sonrası hocaları tarafından en ağır şekilde suçlanan sarı-lacivertli oyuncular, bu açıklama sonrası büyük bir rahatlama yaşadı. Eh, bir de işin ucunda Şampiyonlar Ligi var. O yüzden Fenerbahçe’nin son haftalardaki bu çıkışı çok normal.

Lige tutunmaya çalışan Çaykur Rizespor’un gardı daha 3. dakikada Sow’un golüyle düşmüştü aslında. Fenerbahçe için kolay geçecek maçı zora çeviren Şener oldu. Hafta içi Başakşehir ile oynanan kupa maçında her ne kadar asist yapsa da vahim hataları olan Şener, dün de amatörce bir davranışla Çaykur Rizespor’u maça ortak etti.
Şener, rakibine ikram ettiği golün dışında Süper Lig seviyesindeki hiçbir oyuncunun yapmayacağı koordinasyon bozukluklarına imza attı.
Yıllardır sosyal medyada Sabri’ye demediğini bırakmayanlar, Şener’in 45 dakikalık resitaline(!) ne derler acaba?

Van Persie cezalı olmasa, Advocaat’ın anlamsız şekilde kulübeye mahkûm ettiği Moussa Sow, dün kenarda oyuna girmeyi bekleyecekti.
Lige veda etmeye hazırlanan Çaykur Rizespor karşısında Salih’i oynatmaya cesaret edemeyen Hollandalı, bakalım haftaya cezalı Mehmet Topal’ın yokluğunda Beşiktaş’a karşı nasıl bir orta saha sürecek?

MAÇIN ADAMI

Moussa Sow

Alper ve Aatıf pozitif işler yapsa da 3 puanı getiren goller ondan geldi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.