Ağır sıklet tüy sıklete karşı

A -
A +

Galatasaray zorluk derecesi oldukça yüksek maçta, Karabük gibi bir deplasmandan 3 altın puan çıkarmayı başardı! Bafetimbi Gomis ve Sofiane Feghouli futbollarıyla adeta büyüledi...
Tabii ki bunlar işin esprisi...
Gerçek kısmına dönecek olursak; dünya ağır sıklet boks şampiyonu ile tüy sıklet bir boksör, aynı ringe çıkarılır mı? Normalde böyle bir durum mümkün değil ama adı “Süper“ olan ligimizde çıkıyor işte.
Başarısız transfer politikalarının getirdiği maddi sıkıntı yüzünden ringe havluyu çoktan atan Karabükspor, devre arasında bütün futbolcularını satarak, sözüm ona gelecek sezonda mücadele edeceği Spor Toto 1. Lig’e hazırlık yaptı.
Yıllardır bir şekilde bekletilen Kulüpler Yasası, artık bir an önce devreye girmelidir. Beceriksiz yöneticiler yaptıklarından sorumlu olmalıdır. Yoksa bu gidişle dün akşamki gibi daha çoook maçlar izleriz.
H H H
Gelelim Galatasaray’a...
Bu sezon deplasmanlarda kazanamayan sarı-kırmızılıların bu fobiyi yenmesi adına Karabük maçı ilaç olmuştur.
“Gol Krallığı” yarışında Burak Yılmaz dışında çok ciddi rakibi olmayan Bafetimbi Gomis de krallığını büyük ölçüde garantilemiştir.
Ha bir de unutmadan;
Sıradan bir serbest vuruş esnasında 3 oyuncunun sarı kartla cezalandırılması da dün gecenin en şaşılacak durumudur.
Galatasaray, bir halı saha maçında bile bulunamayacak pozisyon sayısına bir Süper Lig müsabakasında girmiştir. Böylesine bir maçta bile sarı kart görmeyi becerebilen (!) Maicon, Donk, Fernando ve Sinan’a acaba ne demek lazım

MAÇIN ADAMI: Maç mı izledik ki?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.