Büyük ikramiye!

A -
A +

Beşiktaş görüntüsüyle 1 puana razıydı. Konyasporlu oyuncuların özel yetenek gerektiren (!) hatalar silsilesi piyango oldu.

Beşiktaş’ta daha birkaç hafta öncesine kadar kapının önüne konması beklenen bir teknik adamdı Abdullah Avcı. Ancak bir Galatasaray zaferiyle aleyhine esen rüzgârı bir anda terse çevirdi.
Ardından gelen Antalyaspor ve Denizlispor galibiyetleri Beşiktaş’ı zirve ortağı yapmaya yetti ama oyun anlamında beklentilerin çok uzağında kaldı hep siyah-beyazlı takım. Nitekim dün Konya’da da benzer görüntüler vardı.
Savunmacı kimliğiyle tanıdığımız Aykut Kocaman’ın bu yıl değişen anlayışının etkisinden midir bilinmez ama Konyaspor’un kendisine önde yaptığı baskıya cevap veremeyen ve pas oyunuyla rakibin presini kıramayan Abdullah Avcı’nın takımı bir puana dünden razı görüntü verdi.
Siyah-beyazlıların kendi yarı alanına bu derece hapsolmasında şüphesiz en büyük pay hücumdaki dört ismin etkisizliğiydi.
En uçtaki Burak’ın hemen arkasındaki Diaby, Âdem Ljajic, Caner üçlüsü savunmaya gereken desteği vermemelerinin yanı sıra, topu aldıklarında da kısa sürede rakibe teslim ederek kötü futbolun başrol oyuncuları oldular.
Hiç şüphesiz sahanın en kötü oyuncusu Âdem Ljajic’ti. Boşnak asıllı oyuncunun 84 dakika sahada kalması hem takım arkadaşlarına hem de kulübede yerine girecek oyuncuya ihanetti.
Özellikle Atiba ve Elneny’nin özverisi ile takımı ayakta tuttuğu dakikalarda Burak Yılmaz’a büyük bir piyango vurdu.
Konyaspor’da Bajic’in gereksiz bir şekilde orta sahadan geri pası vermesiyle başlayan ve takım arkadaşlarının özel yetenek gerektiren (!) hatalar silsilesi hem üç puanı getirdi hem de zirveye yanaşmayı sağladı.
Son söz Fırat Aydınus’a; Konyaspor’un golünde karar doğru bile olsa Karius’a neden pozisyonu sordun? İkinci yarının başlamasını 4 dakika geciktiren Diaby’ye niye kart göstermedin?

MAÇIN ADAMI: Atiba Hutchinson

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.