Sadece Larin değil Beşiktaş muhteşem

A -
A +

Beşiktaş daha golcü takım kimliğine büründü, Larin ve Oğuzhan'la Aboubakar'ın gol kaçırma yarışına girdiği gecede... 

Kaliteyi esas alan biri olarak; Cyle Larin'i, Oğuzhan'ı, Aboubakar'ı ve Rıdvan'ı ile Beşiktaş'a bayıldım ben yine arkadaş! 
Sahi bu Beşiktaş, Süper Lig takımı mı yoksa Premier Lig mi? 
Hatırlayın! 
Haftalar önce bu sütunlardan "Beşiktaş, Premier Lig takımı gibi" diye yazdığımda bana gülmüşlerdi... 
Şimdi ben onlara gülüyorum... Yanıltmadı beni Beşiktaş... Dahası o kalitenin üstüne koyarak adım adım yükseliyorlar. Helal olsun. 
Bu eser senin sevgili Sergen Yalçın... Bu eser sizin Ahmet Nur Çebi başkan ve ekibi... Helal olsun...
 
Düşünün... Atiba, Ghezzal, Mensah, Dorukhan yok ama Ç.Rizespor karşısında orkestra gibi ahenkli ve saygı uyandıran muazzam bir Beşiktaş vardı değişikliklere kadar. 
Oğuzhan'daki değişimi gördünüz mü, eski günlerdeki gibi futbol resitali verdi. Harika bir gol attı... Atiba bile ayakta alkışladı. 
Ya joker Necip, 4-1-4-1 sisteminde ön libero oynarken Atiba'yı hiç aratmadı. Helal olsun... 
Aferin Rıdvan... İnisiyatif alan oyun karakterin ile artık Beşiktaş'ın sağ kanadına yerleştin. Özellikle şut denemen cesaret göstergesiydi ancak vuruşları yaparken bilardo oynuyormuş gibi düşünsen daha iyi olmaz mı? Antrenmanlarda bunu çalışırsan savunma özelliğine inan golcü kimliği de katarsın.
Gecenin yıldızı hiç tartışmasız Cyle Larin'di, attığı goller ve oyunu katkısıyla...
 
Öyle ki Ç.Rizespor'un başlarda oyunu önde tutma gayretine rağmen Beşiktaş, rakibine pozisyon verdi ama gol imkanı vermedi. Oyun kalitesinden en ufak taviz vermezken gol olup yağdı, Aboubakar'ın gol kaçırma yarışına girdiği gecede. 
 
Özetlersek, güç, cesaret, uyum, akıl ve iştah...
Beşiktaş'ı o dar kadrosuna rağmen böylesine renkli, heyecanlı ve coşkulu yarışmacı takım olarak öne çıkaran unsurlar.
 
Maçın adamı: Cyle Larin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.