Futbol yok beş gol var!

A -
A +

Her şeyi bir kenara koyarsak maçın futbol açısından zenginliği olmasa da beş tane golü vardı en azından…

Maçın önce bir genel fotoğrafını çekelim; F.Bahçe’nin bol alternatifli kadrosu, savunmadan oyuna çıkarken orta sahada çok ciddi Ozan katkısıyla maçı yöneten, yönlendiren ekip oldu ama ileri ucundaki sessizlik, etkisizlik bu özelliği tam anlamıyla zenginleştiremedi desek yeridir. Göztepe ise yeni aldığı oyuncularla pek önemli işler yapamayacak gibi gözüktü.
Göztepe’nin eskileri yedekte kalsalar da oynayan yenilerden çok daha iyi işler yapacaklarına kanaat getirdiler. Göztepe takımında da hücum hattı diye nitelendirdiğimiz ön taraf hiç de F.Bahçe’yi sıkıntıya sokabilecek bir etki sağlayamadı. Her zaman önemli işler sergilemiş olan Halil bile ikinci gol hariç bir iki top taşıma dışında soluk getiremedi. Karşılıklı iki penaltılı vardı ama verileni verilmeyeniyle hem VAR’ı hem hakemi bize kararları beğendiremedi.
Göztepe’nin genç kalecisi inanılmaz kurtarışlar yaparken savunması özellikle hava toplarında F.Bahçe’nin savunmacılarına genelde yenik düştü. Guilherme biri penaltıdan biri de boş kaleye attığı gollerle anlaşılan o ki kısa süren sessizliğini Göztepe’de bozacak.
Maçın en çok dikkat çeken oyuncularını sıralamaya kalkarsak tabii ki en başta Caner’i sayabiliriz. Bu kağıt üzerindeki F.Bahçe için zorlu gibi görünen deplasman oyunu hiç de zorlayıcı geçmedi. Pas zenginliği, pas rahatlığı vardı ama ön taraftaki sessizlik ve kaleci İrfan Can daha ağır bir skoru önlediler.
Her şeyi bir kenara koyarsak maçın futbol açısından zenginliği olmasa da beş tane golü vardı en azından…

MAÇIN ADAMI: İrfan Can

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.